ALEMLERE RAHMET

ALEMLERE RAHMET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyer Vakfı tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Alemlere Rahmet Uluslararası Kısa Film Yarışması"nda finale çıkan eserler belirlendi. Finalistler arasında olan öyle bir isim var ki duyunca göğsümüz kabardı ve büyük kıvanç duyduk.

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinden Din Felsefesi doktorasını tamamlamış Aysel Tan Hocamız, senaryosu ile finalistler arasına girmeyi başardı.

Hocamız hem kadın oluşu hem anne oluşu hem de akademisyen kimliğinin yanı sıra toplumsal fayda gönüllüsü olarak birçok proje ve programla şehrimizde öncü isimlerden biri.

Belgesel, animasyon, kısa film ve kısa senaryo dallarında 63 ülkeden 574 eserin başvurduğu "Aile" temasıyla düzenlenen yarışmanın finalistleri arasında yer alması rastlantı değil bilakis; gayretle, azimle fedakârlıkla ve tırnakları ile kazıdığı hayatın tezahürü.

  Salgınının sebep olduğu her türlü zorluk ve kısıtlamaya rağmen topluma sinemayla destek vermek ancak böylesi bir toplum gönüllüsünün hüneri olabilirdi.

 Değerli Hocamız Tan'ın “6. Âlemlere Rahmet Uluslararası Kısa Film Yarışması” nda hazırladığı senaryo ile güzel bir derece alacağına olan inancımız ve güvenimiz tam...

Yarışma, her yıl yeni bir tema etrafında ve yeni jüri yüzleriyle yoluna devam ediyor. Hocamızın bu yarışmaya teveccühü ilimiz için de çok önemli.

Aysel Tan "Sanatın Rengi" adlı senaryosu ile Uluslararası senaryolarla mücadele edecek.

Sınırlı davetlinin katılımıyla 9 Aralık'ta gerçekleştirilecek Gala ve Ödül Programı'nı TVnet'ten canlı olarak bizlerde izleyip desteklerimizi sunacağız. Yolunuz açık hep güneşli olsun Değerli Aysel Tan Hocamız...