AKTAŞ'LA GELEN HEYECAN

AKTAŞ'LA GELEN HEYECAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şırnak valisi iken geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan hemşerimiz Mehmet Aktaş, vefasını gösterdi ve daha görevinin ilk günlerinde olmasına rağmen kurban bayramını memleketinde geçirmek için ilimize geldi.

Resmi karşılama töreninin ardından yine resmi bayramlaşma törenlerine katılan Aktaş’ın en yakınındakiler ise ilimiz siyasetçileri oldu. Yapılan gezi ve ziyaretleri sosyal medya hesaplarında paylaşan siyasilerimiz “Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş ile birlikte” ile başlayan cümleler kurarak duyurdular bu etkinlikleri.

Siyasilerimiz belki ev sahibi olarak nezaket gösterdiler Sayın Aktaş’ın ziyaretlerine katılmayı ama kendisinin de bir Elazığlı olduğunu unuttular herhalde. Aktaş, ziyaretlerinde milletvekillerinin varlığına pek ihtiyaç duymadı ama milletvekillerimiz ya da diğer siyasilerimiz anlaşılan o ki Emniyet Genel Müdürü Aktaş’ın varlığına ihtiyaç duydular.

Hiçbir dahli hatta haberleri daha yokken halk ve ülke genelinde takdir ve memnuniyetle karşılanan bu atamayla kendilerine pay çıkarmak gibi bir acemiliğin içine düştüklerine inanmıyoruz ama Sayın Aktaş’ın sevgi çemberinden nasiplenmek istemeleri gibi masumane bir gerekçelerini de mazur görülmeli diye düşünürüz. Hani sevgi paylaşıldıkça büyürmüş ya… Sadece bu. Ötesi yok…

Emniyet Genel Müdürlüğü gibi çok kritik ve hassas bir görevin yine kritik ve hassas bir dönemde emanet edildiği Sayın Aktaş’ın ülke sevdası kadar Elazığ sevdasını da bu ilk bayram ziyaretinde bizzat daha gördük. Yolun açık olsun. Hizmetleriyle ülkemize katkılar sunması için dualarımız hep kendisiyle olacak…