Aksu: 'Biz göreve hazırız'

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Atakan Aksu, Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

Aksu: 'Biz göreve hazırız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Haziran ayı gibi başlanılması planlanan Türkiye Profesyonel Ligleri öncesi, hakem camiası da işleri sıkı tutuyor. Elazığ hakemliğinin önemli ismi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Atakan Aksu yaşanan süreci ve gelinen noktayı Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirdi.

Koronavirüs salgının hakem camiası üstünde de sıkıntılar oluşturduğuna vurgu yapan Aksu, “İnşallah el birliğiyle bu sıkıntılı günleri de geride bırakacağız. Elazığ bölgesi hakemlerimiz, ligler askıya alındıktan sonra bireysel olarak çalışmalarını devam ettirdi ve ettirmeye de devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan eğitmenlerimizin gönderdiği videolara ev ortamında hakemlerimiz harfiyen uyuyor. Haftalık olarak çalışma programları da değiştiriliyor. Federasyonumuz onay verdiği anda maçlar oynanabilir diye biz Elazığ hakemliği olarak göreve hazırız. Dileğimiz de bir an önce yeşil sahalara dönmek” dedi.