AKGÜN AVM AÇILDI

AKGÜN AVM AÇILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başak MERAL GÜNDÜZ/Korona virüs nedeniyle Mart ayının ikinci yarısından itibaren kapatılan AKGÜN AVM 4 Mayıs itibariyle açıldı.

Akgün Avm yetkilisi Gonca Akgün, AVM'lerin 8-15 Mayıs arasında kontrollü olarak açılacağını belirterek,"Kurallar ve hijyen önlemleri çok sıkı olacak" dedi.

SIKI KONTROLLER UYGULANACAK

Akgün Avm yetkilisi Gonca Akgün,“İtalya, İspanya, Almanya gibi ülkeler kademeli olarak alışveriş merkezlerini açtı.Burada amaç hayatın yavaş yavaş normale döndürülmesini sağlamak" dedi.

AKGÜN AVM’de sinema ve çocuk oyun alanları daha ileri tarihe bırakıldı, normal alanları şu an itibariyle açtıklarını söyleyen Akgün,şöyle devam etti: "Ancak kurallar ve hijyen önlemleri çok sıkı olacak. Maske kullanımı şart,belli mesafeler konulacak. Belli aralıklarla müşteri alınacak.”dedi.

HİJYEN VE SOSYAL MESAFE KONUSUNDA CİDDİ ÖNLEMLER ALINACAK

Gonca Akgün, ”Açılış  koşullarına herkesin uyması gerekiyor.Hijyen ve sosyal mesafe konularında ciddi önlemler alıyoruz.Mağazalarımızda  bir müşteri çıkmadan diğeri alınmayacak.İlaçlama ve temizlik günlük olarak yapılmaya devam edilecek.Girişe el dezenfektanı koyduk.Sosyal mesafeye dikkat edilmesi güvenlik ekibimiz tarafından sağlanacak”dedi.