Ak Parti Palu Teşkilatında Şaştım'la Devam !

Tamer ÖREN - Ak Parti Palu İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresinde  2 adayın yarıştığı seçim sonucunda mevcut başkan Abdülkadir ŞAŞTIM yeniden seçildi.

Ak Parti Palu Teşkilatında Şaştım'la Devam !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 Nisan 2017’de yapılan  Cumhurbaşkanlığı sistemi halk oylaması sonucunda % 92 oy oranıyla  Türkiye’de en fazla “EVET” oyu alınan 3. İlçe olma özelliği taşıyan  Palu’da Ak Parti  6. Olağan ilçe seçimi yoğun katılımla gerçekleşti. Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve  İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlanılan  kongreye  Elazığ-Malatya koordinatörü Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami CEYLAN, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin BULUT, TBMM Divan Katip Üyesi Elazığ Milletvekili Av. Ömer SERDAR, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Tahir ÖZTÜRK, Ejder AÇIKKAPI, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE, Palu Belediye Başkanı Sait DAĞOĞLU ve delegeler katıldı. 

Teşkilatların daha dinamik bir yapıya kavuştuğu, kadrolarının  daha da güçlendirildiği kongrelerin 8.sini Palu’da gerçekleştirdiklerini dile getiren Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE “​

Ülkemiz ve milletimizin geleceği açısından son derece önemli olan 2019’a doğru giderken kongrelerde oluşan yönetimlerimiz bugüne kadar ortaya koydukları performansın çok üzerine çıkacaklardır. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar Palu ilçemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve dava arkadaşlarına her zaman sahip çıkmış, en güçlü desteği veren ilçe olmuştur. Hemen her seçimde Palu, AK Partiye verdiği destek ile Türkiye’de dereceye girmiştir. Bu nedenle Palulu hemşehrilerimize her zaman minnet ve şükran borcunda olduğumuzu ifade etmek istiyorum.  Palu ilçe başkanımız Abdulkadir ŞAŞTIM, bugüne kadar ekibiyle birlikte önemli başarılara imza attılar. Kendilerini ve tüm teşkilat mensuplarımızı kutluyorum” dedi. ​

Ak Parti’nin binlerce yıldır devam eden kutlu yürüyüşün, asırlık bir çınarın güçlü kollarından biri olduğunu belirten  GÜRGÖZE “ ​Bu kutlu dava çınarı Allah’ın izniyle milletimiz için, ümmetimiz için sonsuza kadar yaşayacaktır. ​​Tarih sayfasına yazılan her zafer sadece milletimizi değil tüm İslam dünyasını mutlu etmiş; dünyanın her bir köşesinde yükselen dualar karanlık geceleri aydınlatmıştır.

​Çünkü; Türkiye demek, sadece Türkiye sınırlarından ibaret değildir. ​Nerede bir zulüm olsa gözler Türkiye’de; ​Nerede bir mazlum varsa umudu Türkiye’dedir. İşte en son Arakan Müslümanlarına uygulanan zulme ilk karşı çıkan; Müslümanlara ilk yardıma koşan Türkiye oldu; konuyu dünya gündemine taşıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN oldu. ​Burada özellikle belirtmek isterim ki, bizler millet olarak, AK Partililer olarak hepimiz çok şanslıyız. ​Bizler tüm ümmetin umudu olan, dünyanın her bir köşesinden dualar alan bir lider ile çalışıyoruz. ​Dolayısıyla böylesi kutlu bir davada, bir dünya liderinin ekibinde nefer olarak yer almak hepimiz için büyük bir onur ve gururdur” diye ifade etti.

Abdülkadir ŞAŞTIM ve Efraim ÜNALAN’ın yarıştığı Palu 6. Olağan kongresinde Abdülkerim ŞAŞTIM yeniden başkanlığa seçildi.

Ak Parti Elazığ teşkilatında  ilçe seçimlerinin 8.cisi geride bırakılırken  Maden, Karakoçan ve merkez ilçe teşkilatı seçimleri önümüzdeki günlerde yapılıp Ekim ayı içerisinde teşkilat seçimlerinin tamamlanması planlanıyor.