AK PARTİ'NİN ELAZIĞ İLGİSİ

AK PARTİ TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR, 7. OLAĞAN KONGRE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GENİŞ BİR KADRO İLE  ELAZIĞ'A ÇIKARMA YAPTI

AK PARTİ'NİN ELAZIĞ İLGİSİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti 7. Olağan kongre hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Belde ve ilçe kongrelerinin ardından yapılacak il ve ardından yapılacak olağan kurul öncesi, Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Elazığ’da bir dizi teşkilat toplantılarına katıldı.

TAM KADRO KARŞILAMA

Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i Elazığ havaalanında Sermin Balık’ın dışında tüm Ak Parti milletvekilleri, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkanları ve eski milletvekili Ejder Açıkkapı ve çok sayıda teşkilat mensupları karşıladı.

“ELAZIĞ, BİZİM KALEMİZ”

Elazığ’ın güçlü bir teşkilat yapısına sahip ve Ak Parti’nin öteden beri partinin kalesi olduğunu ifade eden Kandemir, “Çok geniş bir heyetle bugün buradayız. Geniş bir ekiple geldik. Elazığ teşkilatımız bizim kuvvetli olduğumuz teşkilatlarımızdan birisi. Bir hasbihal edelim, bir araya gelelim istiyoruz.” dedi.

ELAZIĞ’I ÖNEMLİ TOPLANTILARA TERCİH ETTİK

Elazığ’a geldikleri saatlerden önce hem  MYK toplantılarının olduğunu, toplantı çıkışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müsaade isteyerek geldiklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a selam ve muhabbetlerini ilettiklerini belirten Kandemir, kendisini karşılamaya gelen heyete teşekkür etti.

İLÇE BULUŞMALARI

Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir gece geç saatlerde geldiği Elazığ’da dün sabah saatlerinde ilçe buluşmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine başladı.

Kandemir ve beraberindeki heyetin İlk durağı HDP’den Ak Parti’ye geçen Karakoçan ilçesi oldu. Karakoçan’da coşkulu bir kalabalığa seslenen Ak Partili milletvekilleri ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ülkeye hizmetin tek adresi olan Ak Parti’nin kutlu yürüyüşe daha da güçlenerek devam edeceğini belirttiler.

KARAKOÇAN’DA COŞKU

İlçe teşkilat buluşmaları kapsamında partililer ve vatandaşlara seslenen Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsında her dönem en yüksek desteği verdiğini ifade ederek, özellikle Palu, Kovancılar ve Karakoçan’ın desteklerinin artarak devam ettiğini belirtti.

AK PARTİ DAHA DA GÜÇLENİYOR

Gerek Ak Parti Genel Merkezi’nin Elazığ’a yaklaşımı, gerek milletvekillerinin şehrimizle ilgili projelerde aktif rol alarak hizmetlerin şehre gelmesini sağlamaları, gerekse Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başarılı çalışmaları ile Ak Parti’nin daha da güçlenerek millete hizmet edeceğini belirten vatandaşlar ise Kandemir’in şehri ve teşkilatları ziyaret etmesinin zamanlaması itibari ile de  anlamlı ve doğru buluyorlar.

KIRGINLIKLAR BİTİYOR

Ak Parti’de geçen yerel seçim ve ardından belde ve ilçe başkanlarının tespitinde birtakım kırgınlıkların yaşandığını, bu konuda il teşkilatının her ne kadar hassas ve özenli bir çalışma ve isim belirleme sürecini başarıyla yürütse de bazı kırgınlıkların olmasının doğal sayılması gerektiğini ifade eden siyasi gözlemciler, bu tür toplantılar ve ziyaretlerle bu sorunların aşıldığını ve partinin daha da güçleneceğini ifade ediyorlar.

YENİ PARTİLERE OY KAYABİLİR Mİ?

Ak Parti’den Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi ile Ali Babacan’ın kuracağı partiye kitlesel bir oy kaybının mümkün olmadığını ifade eden siyasi gözlemciler, Elazığ halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan bağlılığının siyasi bir lider kimliğinden daha da öte bir anlam ifade ettiğini ifade ediyorlar.

Yeni kurulacak partilerin, Ak Partiyi eleştirmekten öte ekonomik ve dış politika alanında herhangi bir proje ortaya koyamadıklarını ifade eden vatandaşlar, ülkemizin kaderini farklı ülkelerin insafına bırakmanın büyük bir vebal olduğunu ortaya koydular.

AKŞAM SAATLERİNDE BÜYÜK BULUŞMA

İlçe buluşmalarını gerçekleştiren ve partide büyük bir heyecan ve coşku oluşturan Ak Parti teşkilat başkanı Erkan Kandemir, akşam saatlerinde de Nurettin Ardıçoğlu Kültür merkezinde partililerle buluştu.

İlçe programları kadar coşkulu ve yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantı ile başta merkez ilçe olmak üzere mahalle teşkilatlarının da yeniden çalışmalara başlamasının startının verilmesi bekleniyor.