AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇELİK,GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Elazığ Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Ömer Faruk Çelik güven tazeledi.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇELİK,GÜVEN TAZELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kongreye; AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ Koordinatör Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Eski Milletvekilleri, AK Parti Eski İl Başkanları, AK Parti Eski Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, il, ilçe ve belde teşkilat temsilcileri katıldı.

DEMOKRATİK HAYATIMIZIN EN ÖNEMLİ KURUMLARI SİYASİ PARTİLERDİR

Divan Başkanı AK Parti İl Koordinatörü Mahmut Sami Mallı, “Bugün burada demokratik hayatımızın en güzel şölenlerinden biri olan 7. Olağan kongremizi coşkuyla gerçekleştireceğiz. Demokratik hayatımızın en önemli kurumları siyasi partilerdir. Siyasi partilerin enerji topladığı, kendilerini yenilediği kongreler bir anlamda siyasi partilerimizin bayram sevincidir” dedi.

 

ELAZIĞ SEÇMENİNİN YÜZDE 75’İ MERKEZ İLÇE SORUMLULUĞU ALTINDADIR

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Merkez ilçe teşkilatı olarak yeni bir başlangıcın ilk adımı olacak önemli bir günü yaşıyoruz. Yenileşme ve yeniden diriliş olarak ifade ettiğimiz kongrelerimizle birlikte yeni bir heyecan kazanacaktır. AK Parti teşkilatları dünyanın en büyük teşkilatlarıdır. Bu büyük teşkilatın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ise bir dünya lideridir. Merkez ilçe olarak 136 köy, 38 mahalle 4 belde olmak üzere toplam 292 bin 853 seçmenimiz bulunmaktadır. Elazığ seçmeninin yüzde 75’i merkez ilçe sorumluluğu altındadır. Bu nedenledir ki sorumluluğumuzun bilinci ile her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak, bir önceki günden daha fazla gönüllere girme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

KONGRELER BİZİM İÇİN MUHASEBE ZAMANLARIDIR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Kongreler bizim için muhasebe zamanlarıdır. Biliyoruz ki siyaset uzun soluklu bir iş ve bir bayrak yarışıdır. AK Parti dinamik bir yapıya sahiptir, önceden görev alan şuanda görev alacak tüm arkadaşlarımız bu dinamik yapının birer parçasıdır. AK Parti’de eski diye bir kavram yoktur. Bu kutlu davada görev alan kardeşlerimizin tek gayesi davamıza hizmet etmektir. Bu kutlu davanın ilk tohumu 19 yıl önce atıldı. 19 yıl önce milletin dualarıyla ve halis niyetlerle dikilen bu fidan bugün Allah’a hamd olsun 83 milyonu kuşatan koca bir çınara dönüştü. Girmiş olduğu her seçimde milletin teveccühüne mazhar olan partinin mensuplarıyız” ifadelerini kullandı.

 

SİYASET, TECRÜBE ÜZERİNDEN GELİŞİR

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “merkez ilçe kongremiz şimdiden hayırlara vesile olsun. Bugün bir yenilenmeye şahitlik ediyoruz. Değişim ve yenilenme AK Parti’nin karakteridir. Bizim en büyük gücümüz yenilenerek yeni süreçle hazırlıklı olmamızda yatıyor. AK Parti gelecek nesiller için bir yol feneri, bir ışık ve yoldaki bir işaret olacaktır. AK Parti aynı zamanda geleceğin partisidir. Siyaset tecrübe üzerinden gelişir. Yaşanılan her şey bir tecrübenin bir hatıranın ürünüdür. Bizlerin hafızalarında bu ülkenin geçmişine dair unutulmaz izler ve yaşanmışlıklar vardır. 12 Eylül ve sonrasını iliklerine kadar yaşamış bir kardeşiniz olarak yine 28 şubat zulmünü aynı şiddetle yaşadık. Ekonomik iflaslara defalarca şahitlik ettik” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı’nın seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Ömer Faruk Çelik güven tazeledi.

İŞTE AK PARTİ ELAZIĞ MERKEZ İLÇE TEŞKİLATININ YÖNETİM LİSTESİ

ASİL:Ömer Faruk Çelik,Adem Şentürk, Osman Akay, Hasan Çalışkan, Mustafa Sayır, Feyaz Tekin, Nurullah Yıldız, Fatih Alada,ğ Aydan Dayı, Esmez Enes Çiçek, Abdurrahman Yüksel Vahit ,Tan Nejla, Karabulut Savaş Çimenoğlu, Çetin Irmak, Hatice Esendemir, Şenol Arslan, Murat Yıldırım, Feyzi Alçinsu, Gökhan Demirtaş, Nihat Karabulut, Abdulsamet Yaman, Şeyma Kapar, İrfan Ataş, Kadir Yılmaz, Hüseyin Karakaya, Ahmet Murat ,Ahmet Poyraz, Tahir Dinç, Hamit Doğan,

YEDEK: Veysel Doğan, Tahsin Demirbağ, Fırat Küçüktağ, Cihan Demir, Musa Gülnar, Zöhre Bahçeci, Halil Fıra,t Kader Altungök, Ergin Solmaz, Nursema Yılmaz, Yunus Demirelli, Murat Ataş, Süleyman Özdemir, Fadlı Yıldız, Alaaddin Gülbasan