Ak Parti İlçe Seçimleri Devam Ediyor

Tamer ÖREN - Ak Parti'de devam eden ilçe seçimlerinde  Sivrice ilçe başkanlığına Cemal BABÜR yeniden seçildi.

Ak Parti İlçe Seçimleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti  Elazığ il teşkilatı 6. Olağan genel kurul kapsamında ilçelerde teşkilat yenilenmelerine devam ediyor.  Daha önce  Alacakaya, Arıcak, Ağın, Keban, Baskil, Kovancılar ilçe teşkilatları seçimlerini gerçekleştiren Ak Parti’de  son olarak Sivrice ilçesinde ilçe başkanlığı seçimi yapıldı.

Ak Parti bugünlere zincirleri kırarak engelleri aşarak geldi

Sivrice ilçesinde yapılan 6. Olağan kongrede konuşan  Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE “ Ak Parti hiçbir eskisi gibi olmayacak sloganıyla çıktığı bu yolda bu günlere  engelleri aşarak zincirleri kırarak geldi. Ak Parti  kendisine kurulan 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere  badireleri önce Hakk’ını sonra da halkın gücüyle atlattı. Aslında partimiz hedeflense de bu yapılan operasyonlarda asıl hedef büyüyen gelişen Türkiye’dir” dedi.

Ak Parti’nin zaferlerine zafer ekleyerek bugünlere gelmesinin en büyük sırrının  sayın Cumhurbaşkanımızın milletine güvenmesi olduğunu vurgulayan  GÜRGÖZE “ Sayın Cumhurbaşkanımızın  tevazuyu, paylaşmayı, ağır başlılığı, dayanışmayı, kardeşliği yüceltmiş olmasındandır. Bu büyük dava hep milletimizin desteğiyle destanlar yazmıştır. O nedenle milletimize sorumluluğumuz çok fazladır.  Sivrice ilçe teşkilatımız bugün gerçekleştirilecek kongreyle oluşacak yeni ve güçlü kadroyla yeni bir heyecanla belirlediğimiz yeni hedefler doğrultusunda  halkımıza hizmet etmeye çalışmaya, gayret etmeye devam edecektir” denildi.

Cemal BABÜR ve Tahir TÜRKİŞ’in yarıştığı kongrede     Cemal BABÜR yeniden Sivrice ilçe başkanlığına seçildi.