Ak Parti İlçe Başkanı İstifa Etti

Ak Parti İlçe Başkanı İstifa Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kovancılar ilçe Başkanı Vahap Gök, görevinden istifa etti. Sosyal medya üzerinden istifa gerekçesini açıklayan Gök, "Şahsi olan meselemin partime zarar vermemesi ve kendi meselemi daha rahat takip etme adına sadece aktif görevimden istifa ediyorum" dedi.

Vahap Gök, yaptığı yazılı açıklamada, istifasını şu ifadelerle kamuoyuna duyurdu:

" Göreve geldiğimiz günden itibaren işimizden, rahatımızdan vazgeçerek gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Ana kademeyi gençlik ve kadın kollarını daha çok koşan daha çok yorulan teşkilat haline getirdik. İlçede oluşan boşluğu tekrar topluma bağ kurarak gönüllere dokunmaya çalıştım.

AK Parti'yi büyüklüğüne yakışan bir binaya taşıdım. Vefa gecesi düzenleyerek partimize hizmet eden dava erlerini onure ettik. Gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Geleceğe dair beklentilerini öğrendik. İstanbul seçimlerine en aktif ve programlı çalışan teşkilatların başına geldik. Sorumluluğu paylaştım insanlara güvendim, onlarla istişare ederek kararlar aldım. Siyaseti nefis kavgasına alet eden kirli siyaset yapan olmadık. Onlarla mücadele ettik. bizler toplumun ortak aklı, ortak vicdanı ve ortak kararı olmaya çalıştık. İnsanların kalbine hitap ettik. Krizsiz ve sorunsuz bir dünya yoktur biliyoruz. Biz de körlüğün ve kötülüğün müşterisi hiç az değil, cehd bitmez, fitne ile mücadele bitmez şiarıyla, Gazete manşetleriyle, eski AK parti ilçe başkanlarıyla, Eski AK Parti gençlik kolları başkanlarıyla mücadele ederek buralara geldik.

Meslekler, statüler ve unvanlar hepsi birer vesiledir. Asıl olan kendinle barışık olarak hayatına anlam katan bir yolda halka ve Hakka hizmet neferi olmaktır. Arzu ederim ki mazlumların, Aylan bebeklerin, Rabiaların güçlü sesi Filistin meselesinin Suriye'nin Savunucusu, Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'me daha çok çalışarak hizmet etmeye devam ederek, şahsi olan meselemin partime zarar vermemesi ve kendi meselemi daha rahat takip etmek adına sadece aktif görevimden istifa ediyorum"