AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK'IN '21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER' GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK'IN '21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER' GÜNÜ MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutladı. Gazeteciler milletimizin vicdanına ses olmaktadır diyen Balık, şu ifadeleri kullandı:

 "Demokrasinin temel taşlarından olan basın; düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu kapsamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.

       Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getiren gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan, zamanında doğru ve eksiksiz olarak halkımızın bilgi almalarını sağlayıp, milletimizin vicdanına ses olmaktadırlar.

       Bu duygu ve düşüncelerle, toplumsal bilinci ve kamu yararını gözetip, büyük bir fedakarlıkla görevlerini ifa ederek gelişmeleri kamuoyuyla paylaşma yolunda emek harcayan başta Elazığ’daki basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum."