AK PARTİ ELAZIĞ İL TEŞKİLATI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından başlatılan yeni üye seferberliği çalışmaları kapsamında Elazığ İl Teşkilatı yapmış olduğu üye çalışmalarında Türkiye ikincisi oldu.

AK PARTİ ELAZIĞ İL TEŞKİLATI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞKAN ERDOĞAN: 2023'TE 15 MİLYON ÜYEYE ULAŞMIŞ OLACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’ye yeni üye kazandırma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni üye kazanma çalışmaları da asla ihmal etmememiz gereken hususlardan. Hedefimiz her sene 1 milyon yeni üye yapmaktır. Böylece 2023'te 15 milyon üyeye ulaşmış olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme süreci ile birlikte yaptığı "Gönül Seferberliği" çağrısı, Elazığ teşkilatlarında büyük bir hareketlilik oluşturdu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin başkanlığında yürütülen çalışma sonucunda AK Parti Elazığ Teşkilatı 81 il arasında en çok üye yapan 2’inci il oldu.

BAŞKAN GÜRGÖZE: DAHA BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Elazığ teşkilatının Türkiye başarısını sosyal medya paylaşımı yaparak duyuran AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE, gönül seferberliği başlattıklarını ifade ederek, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yeni Üye Seferberliği “ kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu Haziran ayında yeni üye yapma oranında Elazığ Teşkilatımız Türkiye 2. si olmuştur. Tüm ilçe başkanlarımızı ve yönetimlerini tebrik ediyorum. Elazığ teşkilatı olarak hem seçim dönemlerinde yaptığımı çalışmalar hem de seçim dönemleri dışındaki teşkilat çalışmalarımız ile genel merkezimizin değerlendirmelerinde hep başarılı teşkilatlar arasında yer aldık. Elâzığ’ımız adına bu başarılarla da gururlandık. Elbette bu başarılar da en büyük pay değerli hemşerilerimizindir. Hemşehrilerimizin partimize verdiği destek ve güven bizleri her zaman bahtiyar kılmakta, onlara layık olmak adına bütün gücümüzle çalışmaktayız. Teşkilatlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde, ekip ruhu içerisinde çalışmaları da elde ettiğimiz başarılar da önemli bir etkiye sahiptir. Elazığ teşkilatı olarak en ücra köşede ki köy ve mahalle temsilcimizden ilçe, belde ve il yönetimlerimize kadar bu aziz şehrin insanlarına en güzel hizmetleri yapmak, onların derdiyle dertlenip, dualarında yer almak hep temel hedefimiz olacaktır. Halkın ve hakkın rızasını gözeterek, durmadan, dinlenmeden çok daha büyük başarılar için gece gündüz çalışacağız” dedi.