AK PARTİ DAHA GÜÇLÜ

ERKAN BAY / CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TALİMATLARI İLE TEŞKİLATLARDA VE BELEDİYELERDE YAPILAN YENİLENME AK PARTİ'DE YENİ BİR SİNERJİ YARATTI

AK PARTİ DAHA GÜÇLÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genel Başkan olduktan sonra teşkilatlarda değişim ve dönüşüm çalışmaları tabanda memnuniyet ile karşılanıyor. 15 yıldan beri ülkenin birçok sorununa önemli çözümler sunan ve halkın büyük beğenisini kazanan Ak Parti, yeni döneme yeni bir heyecanla giriyor.

PARTİ TEK YUMRUK

Partide birçok il başkanı ve İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Düzce ve Niğde Belediye Başkanının istifasının ardında parti içinde bir kopma ve kırılma yaşanacağını bekleyen çevreler büyük bir hayal kırıklığına uğradılar.

“EMİR DEMİRİ KESER”

Özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının partide önemli bir sorun teşkil edeceği, Melih Gökçek’in istifa etmekte direndiği ve istifa etse bile Ak Parti’yi yıpratacak açıklamalar yapacağını bekleyen çevreler hayal kırıklığı yaşadılar.

Melih Gökçek’in istifa açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve davaya yönelik övgü dolu cümleler kurması ve Erdoğan’ın talebi üzerine “emir demiri keser” diyerek istifa ettiğini belirtmesi Ak Parti’nin önümüzdeki sürece daha da güçlenerek gireceğinin de bir göstergesi oldu.

TEŞKİLATLAR ZİNDE, MİSYON DAHA GÜÇLÜ

Ak Parti’nin 2019 yılı içerisinde bulunan 3 seçime de oldukça zinde ve güçlü girmesini sağlayacak yeni bir ruhun oluştuğunu belirten vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirtiyorlar.