AK PARTİ ADAY ADAYLARI   RESMİ BAŞVURULARDA  BULUNMAYA BAŞLADI

Nisa Yılmaz/31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'den Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvuruları başladı.

AK PARTİ ADAY ADAYLARI   RESMİ BAŞVURULARDA  BULUNMAYA BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şuan için Ak Parti’den Elazığ Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan aday adayları Ak Parti İl Başkanlığına giderek  resmi müracaatlar da bulundular.

 

ŞERİFOĞULLARI :’’RESMİ BAŞVURUMU YAPTIM’’

Ak Parti İl Başkanlığı’na Elazığ Belediye Başkanlığı aday adaylığı için gerekli evrakları teslim ederek resmi başvurusunu yapan Şahin Şerifoğulları, "AK kadroların bir neferi olarak, bu kutsal ve asil mücadelenin içinde yer almak adına 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurumu yaptım” dedi.

TEKATAŞ:’’TECRÜBEMİ İLİMİZE AKTARMAK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM’’

Kalabalık bir destekçi topluluğu ile AK Parti İl Başkanlığı’na gelen  Ali Tekataş, Elazığ Belediye Başkanlığı aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Ali Tekataş, “3,5 yıllık İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nün ardından Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne atandık. 1,5 yıldır bu görevimi sürdürüyorum. Uzun süre belediyecilik tecrübesi edindik. Bu tecrübelerimizi ilimize, hemşehrilerimize aktarmak için AK Parti’den aday adayı olmaya, Allah nasip ederse Aday ve Belediye Başkanı olmaya niyetlendik. Rabbim Çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Bizlere destek vermek için buraya gelen çok değerli dostlarıma, hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   

 

ATAŞSALAR:’’ELAZIĞ’A HAYIRLI OLSUN

AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olan Fırat Ataşsalar ,resmi başvuruda bulundu.

Elazığ AK Parti İl Merkezine giderek evraklarını teslim eden Ataşsalar yaptığı açıklamada,’’ Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığım için resmi başvurumu yapmış bulunmaktayım,Elazığımıza hayırlı olsun.’’diye ifade etti.

 

YILMAZ:’’11 YIL ANKARA’DA GÖREV YAPSAMDA ÖNCELİĞİM ELAZIĞ OLMUŞTUR ‘’

AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdulvahap Yılmaz, başvuru evrakını İl Başkan Yardımcısı Atilla Uğur’a teslim etti. 

Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Yılmaz, “Benim günüm bugünüm, yarınım var tabi. Her ne kadar biz yaklaşık  11 yıldır Ankara’da görev yapsak da bizim önceliklerimiz hep şehrimiz Elazığ olmuştur. Rahmetli Hamza Bey’in Belediye Başkanı olduğu dönemde onun ekip arkadaşıydım. 1994’te çıktığımız bu yolda genç yaşta Elazığ’ımıza öyle tahmin ediyorum ki, çok büyük hizmetler verdik.’’dedi.

 

ARSLANOĞLU:’’İMAR PROBLEMİNİ TEMELDEN ÇÖZMEK İSTİYORUM’’

AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Celal Arslanoğlu, resmi başvurusunu yaptı.

Elazığ Belediye Başkan Aday adayı Celal Arslanoğlu,“1953 yılında başlayan, ömrü hayatının tamamını bu aziz şehirde geçirmiş olan kardeşinizin belediye başkanlığı için hazırlamış olduğum seçim manifestosu değerindeki yapmak istediğim projelerimin önemli bir kısmını sizlere sunmak istiyorum. Memleketimizin kör düğüm haline gelen imar problemini temelden çözmek, düzeltmek birinci görevimdir.’’dedi.

 

ERDOĞAN,’’ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK’’

Av.Murat Erdoğan’da Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat bulunarak evraklarını Elazığ Ak Parti İl Teşkilatına teslim etti.

Erdoğan yaptığı açıklamada,’’Elazığ’ı yakından tanıyan biriyim.Kurduğumuz dernekte çok iyi bir ekip kurmuştuk.Özellikle sanayi bölgesi ile ilgili çalışma yaptık.En önemlisi de Elazığ’ın imarını çözecek önemli çalışmalar ve projeler gerçekleştirdik.Bu nedenle Elazığ’ın nasıl gelişeceğini çok iyi biliyoruz.İnşallah aday olur ve seçilirsem tecrübelerimizi Elazığ için paylaşacağız.’’dedi.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI MÜRACAAT ETMEYECEK 

Ak Parti'de  mevcut belediye başkanları  aday müracaatında bulunmayacak. Belediye başkanlıkları için   müracaatlar 12 Kasım'a kadar devam edecek.Ak Parti,  İl genel ve belediye meclis üyelikleri için müracaat almayı 3 Aralık'a kadar sürdürecek