AK Parti, 3 Belde Kongresini Tamamladı

AK Parti'nin belde kongrelerinin ilki Yurtbaşı beldesinde gerçekleştirildi. İnandığın yolda yürü sloganı ile Yedinci kez düzenlenen belde kongrelerine AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yurtbaşı ve Akçakiraz belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti, 3 Belde Kongresini Tamamladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇEVİK: İLİMİZE, PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Yurtbaşı Belde Başkanı Ruhi Çevik, selamlama konuşması yaparak, “İlimize, partimize hayırlı olsun. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YILMAZ: İNŞALLAH BİTİRECEĞİZ

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, yeni dönem projelerini en kısa sürede hayata geçireceklerini kaydederek, “Milletvekillerimizden Allah razı olsun. Spor kompleksimiz için bize söz verdiler. İl başkanımız. İnşallah bitireceğiz onu. Elâzığ Belediye başkanımız her zaman arkamızda ve yanımızdadır” diye kaydetti.

GÜRGÖZE: SİZLERİN ARZU ETTİĞİ İSTEKLERİ YERİNE GETİRMEYE GAYRET EDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Yurtbaşı beldesinin partilerine sürekli destek verdiğini anımsatarak, “Bizler AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu güne kadar sizlerin problemleri, sıkıntıları ile sizlerin arzu ettiği istekleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Sizlerin AK Parti’ye verdiği destekle AK Parti’nin sizlere, ilimize çok büyük hizmetlerin olduğunu biliyoruz. AK Parti 18’inci yılını tamamlamış, 4 olağan, 2’de olağanüstü kongre olmak üzere bugüne kadar 6 olağan kongresini gerçekleştirmiştir. Önümüze ne tür engeller koyarlarsa koysunlar, ne tür barikatlar çıkarılarsa çıkarasınlar, ister içimizden gelsin, ister dışımızdan gelsin, ister dış dünyadan gelsin bu milletin desteği, bu milletin kararlılığı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği karşısında bugüne kadar boşa çıktığı gibi bundan sonrada boşa çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.

YAZIKONAK BELDESİ

Daha sonra Yazıkonak Beldesine geçen AK parti teşkilat mensupları, belde kongresine katıldı.

APAYDIN: ÜLKEMİZE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

AK Parti Yazıkonak Belde Başkanı Ayetullah Apaydın, selamlama konuşması yaparak, “7.olağan kongremizin beldemize, ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Beldemizde görev yapmış bütün belde başkanlarıma, gençlik kolları başkanlarıma, kadın kolları başkanlarıma, belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

BULUT: ONLARIN TUZAKLARININ HİÇBİR TANESİNİN KIYMETİ KALMADI

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 2023 yılının milletin ve ülkenin kaderinin oylanacağı bir tarih olduğunu söyleyerek, “İktidar olduğumuz günden bugüne, bu milletin önünü kesmeye nasıl çalıştıklarına hep birlikte şahitlik ettik. Bir şeye daha şahitlik ettik, bunlar bizim önümüzü ne kadar kesmeye çalıştıysa bu millet o kadar sahip çıktı, o kadar destekledi ve onların tuzaklarının hiçbir tanesinin kıymeti kalmadı. Bunu sizlerin desteği ile bize güvenmiş olması ile, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a güvenmesi ile başardık” dedi.

AKÇAKİRAZ BELDESİ

AK Parti İl Başkanlığının belde kongrelerinin bir sonraki durağı Akçakiraz oldu.

ATEŞ: HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİYLE SELAMLIYORUM

Kongrede başkan seçilen AK Parti Akçakiraz Belde Başkanı Ömer Ateş, “7’inci Olağan Belde Kongremiz başta Akçakiraz Beldemiz olmak üzere ilimize, partimize hayırlı uğurlu olsun diyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerinde bulundu.

KAYA: KISITLI İMKANLARLA CİDDİ İŞLER ÇIKARDIK

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya, “Baharın gelmesiyle mevsimsel şartları göz önünde bulundurarak şu an değil ama yazın özellikle biz burada iş makinası görmek istiyoruz. Özellikle 120 kilometrelik arazi çalışmaları bitmek üzere. Biz kendisinden özellikle iş makinalarını istiyoruz. Kısıtlı imkanlarla ciddi işler çıkardık” diye konuştu.

 

 

ŞERİFOĞULLARI: SABAHATTİN BAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIMIZI VURGULAMAK İSTİYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akçakiraz Beldesi’nin yanında olduklarını belirterek, “Elazığ Belediyesi olarak, Elazığ Belediye Başkanı olarak, Şahin Şerifoğulları olarak, Akçakiraz’ımızın yanında olacağımızı, Sabahattin başkanımızın yanında olacağımızı vurgulamak istiyorum. Rabbim yolunu açık etsin. AK Parti sahip olduğu misyon ve vizyon ile bir siyasi partinin çok daha ötesinde, dünya mazlumlarına ve mağdurlarına umut olmuştur, zalimler için set olmuştur, AK Parti milletin ta kendisidir, AK Parti Milletindir. AK Parti dinamik bir yapıya sahiptir, sürekli kendini yenileyen bir partidir” dedi.

BALIK: MAZLUM COĞRAFYALARIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK, HEPSİNE UMUT OLDUK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti davasının önemine değinerek, “Sevda 2023’tür, Sevda 2071’dir. Sayın cumhurbaşkanımız 2001 yılında çıktı ve çok yeni şeyler söyledi. İnsanların unuttuğu şeyler söyledi. İnsan dedi, vatan dedi, millet dedi, bayrak dedi. Coğrafya kaderdir. Sayın Cumhurbaşkanımız 2001 yılında dedi ki bize yazdıkları kaderi değil kendi hak ettiğimiz kaderi yaşayalım, kendi kaderimize kendimiz yön verelim, coğrafyamızı kendimiz değiştirelim. Ve o günden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Sadece Türkiye’nin değil, mazlum coğrafyaların kaderini değiştirdik, hepsine umut olduk” ifadelerinde bulundu.