Ahmet Toprak: 'Amacımız Elazığ'ın sorunlarını gündeme getirmektir'  

Elazığ'ın önemli gazetelerinden  Hakimiyet Gazetesi, 10'ncu yılını kutluyor.

Ahmet Toprak: 'Amacımız Elazığ'ın sorunlarını gündeme getirmektir'  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberleri ve Köşe Yazarları ile  Elazığ’ın yazılı medyasına farklı bir bakış açısı getiren Hakimiyet Gazetesi, yaptığı haber ile  takdir topluyor.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak yaptığı açıklamada, “Hakimiyet Gazetesi yaptığı haberler ile farklı bir bakış açısı oluşturdu. Amacımız Elazığ’ın sorunlarını  gündeme getirerek, çözüm noktasında yardımcı olmaktır. Gazetemiz yaptığı haberler ile her kesimden büyük bir ilgi görüyor.”dedi.

Elazığ medyasının çok eski bir tarihi olduğunu ifade eden Toprak,“ Elazığ kadim bir şehirdir. Kültürü ile medyası ile her zaman güçlü bir şehirdir. Elazığ’ın yazılı medyası da çok eski bir medyadır. Güçlü bir yapıya sahip olduğu için Elazığ’ın sorunlarına vakıftır. Biz de Hakimiyet Gazetesi olarak, Elazığ’da yayın yaptığımız için çok mutluyuz. Amacımız Elazığ’a hizmettir. Haberlerimiz ile sorunların çözümü için yol göstermektir.”diye ifade etti.

Ahmet Toprak,“ Bu nedenle 10’ncu yılımızı kutluyor, emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve tüm Elazığlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.