Ahmet Doğan: 'Elazığ daha fazla etkilendi'

Ahmet Doğan: 'Elazığ daha fazla etkilendi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un genç kalecisi Ahmet Doğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen arada futbolu çok özlediğini ifade etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada evde vakit geçirdiğini söyleyen 25 yaşındaki eldiven, teknik heyetin verdiği antrenman programını harfiyen yerine getirdiğini belirtti.

Bir an önce tesislere gidip, arkadaşlarla buluşup, antrenmanlara çıkıp, yeni sezon için gerekli çalışmaları yapmak için büyük özlem duyduğunu dile getiren Ahmet Doğan, açıklamasında;

“Tüm Türkiye’ye, dünyaya geçmiş olsun. Zor günlerden geçiyoruz. Tehlikeli bir virüs ile karşı karşıyayız. Ülkemizde her alan durma noktasında. Biz futbolcuları da çok etkiledi. Hepimiz şuan devletimizin koyduğu kurallar çerçevesinde evde kal uygulamasına uymak için bizlerde evlerimizdeyiz. Herkes evde kalırsa bu virüsten Allah’ın izniyle en kısa zamanda kurtulalım. Tekrar normal hayatımıza dönelim. Tabi Elazığımız için bu sene çok daha zorlu geçiyor. Depremin ardından birde bu virüs felaketi. Tam deprem felaketinin yaralarını sardığımız günlerde birde bu virüs çıkınca Elazığımız diğer illere göre biraz daha etkilenen bir şehir. İnşallah bu durumlardan bir an önce kurtuluruz. Eski hayatımıza döneriz. Sahaları çok özledik. Maç yapmayı çok özledik. Bizim işimiz bu futbol. Futboldan uzak kalınca tabi insan inanılmaz özlüyor. Sahaya çıkmayı, maç kazanıp sevinç yaşamayı ve taraftarlarımızı çok özledik. Futboldan uzak kalmak çok kötü” ifadelerini kullandı.