Ahmet: 'Ciddi teklifler aldım!'

Elazığspor'un genç file bekçisi Ahmet Doğan, Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu

Ahmet: 'Ciddi teklifler aldım!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de yaşadığı büyük sıkıntıların ardından lige veda eden Birevim Elazığspor’da sezonun en sevindirici olayı ise Elazığlı futbolcuların Türk futbolunda değer kazanmaları oldu. Bu isimlerden biri olan kaleci Ahmet Doğan, gazetemizi ziyaret ederek, spor servisimize özel açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’den teklifler aldığını belirten 24 yaşındaki kaleci, “Benim önceliğim Elazığspor’dur. Gideceksem bile bu kulübe para kazandırmadan gitmem” mesajı verdi.

“ÜSTÜMÜZDE BİR SIKINTI VARDI”

Geçen sezona sıkıntılarla başladıklarını hatırlatan başarılı file bekçisi, “Sezon başı kampa Erzurum Belediyesi’nin destekleriyle gidebilmiştik. O süreç devam etti. İlk yarı bittikten sonra bütün futbolcular, ağabeylerimiz gitti. Kampa çok geç başladık. Transferin son günü 22 transfer yapıldı. Onlarla birlikte mücadele etmeye çalıştık bu tabiki kolay değil. Tam birlikteliği yakaladık, puan farkı açılmıştı. Üstümüzde bir sıkıntı vardı. Hep son dakikalarda gol yiyorduk, bu da bize kötü yansıyordu. Düşmek istemezdik ama elimizden geleni yaptık” dedi.

“BENİM ÖNCELİĞİM ELAZIĞSPOR”

Elazığspor’la 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Ahmet, “Bizim gönlümüz Elazığspor’dan yana her zaman. Sonuçta bu bizim için iş. Maddi, manevi olarak bu işten geçimimizi sağlıyoruz. Birinci önceliğimiz Elazığspor’da kalmak” diye konuştu.

“GİDECEKSEM BİLE PARA KAZANDIRMAK İSTİYORUM”

Ciddi teklifler aldığını söyleyen genç kaleci, “Süper Lig’den 1, Spor Toto 1. Lig’den 5 teklif aldım. Elazığspor’la konuşmadan hareket etmem doğru olmaz. Gideceksem bile ben Elazığspor’a para kazandırmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞSPOR İNŞALLAH İYİ YERLERDE OLUR”

Her zaman iyi düşünmeye çalıştıklarını kaydeden Ahmet Doğan, “Hiçbir zaman işin kötü tarafına bakmayacağız. Transfer tahtası açılır, açılmaz bu yönetimin bileceği iş. Biz kendimizi hazırlayacağız. Elazığspor’da olalım ya da başka takıma gidelim biz hazırlıklı olacağız. Bizim gönlümüz Elazığspor’un yeniden Süper Lig’de, 1. Lig’de olmasıdır. Başkanımız ve yöneticilerimiz sıkıntıları inşallah halleder ve Elazığspor iyi yerde oldur” şeklinde konuştu.

“TARAFTARLAR BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR”

Son olarak taraftarlara da mesaj veren başarılı eldiven, “Tabi ki üzgünüz hepimiz ama Elazığspor büyük bir camia. Taraftarın her zaman gönlümüzde yeri ayrı. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yine destek versinler, bizler de elimizden geleni yapıp takımı hak ettiği seviyeye çıkaralım. Taraftarlar her zaman başımızın üstündedir” dedi.