AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ MÜSTAKİL HASTANE OLDU

Daha önce Elazığ'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermekteyken, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi bünyesinde birim olarak hizmet veren Elazığ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müstakil Hastane olarak Elazığ'a kazandırıldı.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ MÜSTAKİL HASTANE OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konu hakkında müjdeli haberi veren Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit POLAT yaptığı açıklama da “ Bilindiği üzere daha önce ilimizde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi kampüsü alanına taşındıktan sonra hastaneye bağlı birim statüsünde hizmet vermeye başlamıştır. Başta sayın ilimiz valisi olmak üzere sayın vekillerimizin ve sayın Ak Parti İl Başkanımızın hastane yönündeki destekleri sonucu eskiden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi statüsünde olan bu birimimiz Hastaneye dönüştürülmüştür” şeklinde konuştu.’’dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yönündeki onayının ellerine ulaştığını belirten Doç. Dr. POLAT” Artık ilimizde Ağız ve Diş Sağlığı birimi yerine Elazığ’da Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi bulunmaktadır. Elazığ Bir Hastaneye daha kavuştu. Bu konuda İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerekli çalışmalara başlanmıştır. Yeni hastanemiz mevcut durumu ile 69 ünit, 4 yatak ve ameliyathaneleri ile Elazığ’a ve bölgeye hizmet verecektir. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve bizden desteklerini esirgemeyen ilimizin değerli vekillerine, sayın valimize, Ak Parti il başkanımıza ve taleplerimize olumlu cevap veren Sağlık Bakanlığımıza çok teşekkür ederim. Hastanemiz bundan sonra müstakil olarak konforlu bir ortamda ve son teknolojiye uyumlu cihazlarla halkımıza ve bölgesine hizmet verecektir. Bu bağlamda hastanemizde çalışan hekim ve çalışanlarımızın moral ve motivasyonu çok daha üst düzeylerde olacaktır. Halkımıza ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.