AĞIN'DA 2017 YILINDA PLANLANAN ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

İl Özel İdaresi tarafından Ağın'da 2017 yılı içerisinde programlanan çalışmalar tamamlandı.

AĞIN'DA 2017 YILINDA PLANLANAN ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresi tarafından 2017 yılı yatırım programında yer alan işler kapsamında Beyelması köy yolunda 4 km. yol onarım ve 1. kat asfalt çalışması tamamlandı. Toplamda 6 km. olan arazi yolu çalışması da gerçekleştirildi. Demirçalık, Dibekli, Aşağı Yabanlı köylerinde kilitli parke döşeme ve çevre düzenleme işleri ve su deposu yapım ve bakım işleri bitirildi.

Planlanan işlerin sezonunda ve zamanında tamamlanması köy muhtarları ve köy sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ağın İl Genel Meclis Üyesi Sedat Uyanık yapılan hizmetler ile ilgi yaptığı değerlendirmede yapılan çalışmalar için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ve İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Bütün ilçelerimiz ve köylerimizde olduğu gibi İl Özel İdaresi olarak sakin ve huzurlu ilçemiz Ağın’a da hizmetin en kalitelisini en kısa zamanda ulaştırmak ve yatırım programında olan işleri bir an önce tamamlamak için ekiplerimiz gayretli ve özenli bir çalışma gerçekleştirdiler. Bütün köy yolları İl Özel İdaremiz tarafından asfalta kavuşturulmuş olan Ağın ilçemizde 2017 yılı içerisinde köylerimizin ihtiyacı olan asfaltlama, yol bakım ve onarımları, su deposu inşaatı ve bakımı, köy içi alanların kilitli parke yapılması ve çevre düzenlemeleri ile arazi yollarının açılması gibi çok sayıda hizmet gerçekleştirilmiştir. Tüm yerleşim birimleri, köyleri ve mezraları ile beraber ilçelerimizde ve ilimizde,  insanımızın daha kaliteli yaşam standartlarına ulaştırılması için çalışmalarımız devam edecektir”