AĞAR: 'TSK, TERÖRİSTLERİ İNLERİNDE FARE GİBİ AVLIYOR'

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak'ta yaptığı operasyonların başarı ile devam ettiğini belirterek,'Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir, aman dileyip teslim olacaklara kucak açacaktır' dedi.

AĞAR: 'TSK, TERÖRİSTLERİ İNLERİNDE FARE GİBİ AVLIYOR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin son yıllarda savunma sanayi ile yaptığı başarılı hamlelerle dış ülkelere olan bağlılığını minimize ettiğini söyleyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar,“Ülkemizin kendi ürettiği kaliteli silahlar İHA ve SİHA’lar teröristleri inlerinde fare gibi avlayabiliyor” dedi.

TERÖRİSTLER İNLERİNDEN ÇIKAMIYOR

Ağar, "Bu operasyonlarda dış istihbaratımızda çok önemli biliyorsunuz MİT, son yıllarda ülke dışında çok ciddi bilgiler toplayıp operasyonlar yapabiliyor. MİT önemli bir kurum haline geldi ve biz MİT ile gurur duyuyoruz. Devletimize olan güvenimiz kat kat artıyor. Bundan sonra ki süreçte de terör örgütlerinin başını inlerinden dışarı çıkamayacak hale getirdi. Kendileri, her ülkenin altına yatan terör örgütü taşeron olarak senelerce bu ülkenin arkasından kin kustular. Kürt vatandaşlarımızın hakkını savunuyoruz gibi palavralarla ülkemize hainlik ettiler. Hangi ülkelerden destek aldıklarını kendilerinin açıklamalarıyla daha rahat öğreniyoruz.  Kaçak gidecek yerleri yok. Aman dileyip gelene,  Türkiye Cumhuriyeti silah doğrultmaz. PKK’nın elebaşları zamanın kısa olduğunu bildikleri için ABD ve Irak’dan yardım talep ederek zaman kazanmaya çalışıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir, teslim olmak isteyeni alıp gerekeni yapacaktır.”dedi.