Ağar: 'Doktorlarımızın kıymetini bilelim'

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, meclis çalışmalarının yanı sıra bulduğu her fırsatta Elazığ'a gelmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz gün ilimize gelen Milletvekili Ağar, kahraman şehidimiz Polis Memuru Fethi Sekin'in şehadetinin 3. yılı nedeniyle kabri başında düzenlenen anma programına katıldı.

Ağar: 'Doktorlarımızın kıymetini bilelim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Ağar, Programın ardından Elazığ Gençlik Merkezini ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Burada minik sporcularla  sohbet eden Ağar,  Gençlik Merkezi Müdürü Serkan Sis’ten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Elazığ’a has olan köfteciler sokağındaki esnafları ziyaret eden Milletvekili Ağar esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Milletvekili Ağar'ın bir sonraki durağı  Radyo Kent oldu. Ağar, Radyo Kent'te “Kentin Gündemi” programının konuğu oldu.

Günün son durağı ise Kıbrıs Gazisi Mehmet Elma’nın evi oldu. Milletvekili Ağar, Kıbrıs Gazisi Mehmet Elma ile bir araya gelerek sohbet etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın ilk durağı AK Parti Elazığ İl Başkanlığı oldu.  AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’yi ziyaret eden Ağar,  burada vatandaşlarla tek tek ilgilenerek onların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Daha sonra UNIVERSAL Göz Hastanesi’ni ziyaret eden Ağar, hastane çalışanlarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Ağar hastane ziyareti kapsamında yaptığı açıklamada: “En çaresiz anlarımızda yanlarına koştuğumuz, derdimize derman olmaya çalışan doktorlarımızın kıymetini bilelim” mesajını vurguladı.

Ağar:  “Nezih bir hastane ortamında hemşehrilerimize özel bir hizmet sunan Universal Göz Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Sermal Arslan, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaan Kaya, Kurumsal Satış Müdürü Kübra Bakır ile bir araya geldik. Elazığ’a katma değer oluşturan her işin destekçiyiz. En çaresiz anlarımızda yanlarına koştuğumuz, derdimize derman olmaya çalışan doktorlarımızın kıymetini bilelim.” İfadelerine yer verdi.

Milletvekili Ağar ziyaretlerine ara vermeden Elazığ İl jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan’ı ziyaret etti. Jandarma’nın çalışmaları hakkında bilgiler alan Ağar; “Allah jandarmamıza, askerimize, emniyet güçlerimize güç kuvvet versin.” temennisinde bulundu.

İl jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından, Marmara Eğitim Kurumları’nı ziyaret eden Ağar,  okulun sınıflarını, ardından Yenilenebilir Teknoloji Alanı Laboratuvarlarını gezerek okul yetkililerinden ve Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’den eğitim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, son olarak Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Emniyet mensuplarıyla bir araya gelen Ağar, Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.