AĞAR:'BİZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ'

EROL KARA- Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, tutuklu bulunan HDP'nin eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın gezi olayları ile ilgili açıklamalarına sert tepki göstererek, 'Biz Allah'tan başka kimseden korkmayız. Selahattin Demirtaş otursun o duvarların arkasında ben niye buradayım? sorusunun cevabını bulmaya çalışsın' dedi.

AĞAR:'BİZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin özgürlükler ülkesi olduğuna dikkat çeken Tolga Ağar, “ben Devletin uygun gördüğü kanunlara nizami bir şekilde insanların görüşlerini belirtebilir diye düşünüyorum. Fakat bir konuyu provoke edecek tarzda PKK’nın arkasına sığınıp, farklı terör örgütlerinin arkasına sığınıp gündeme getirerek vandalizme taşıyan her türlü yapının karşısında biz oluruz” dedi.

DEMİRTAŞ İYİ DÜŞÜNSÜN NİYE CEZAEVİNDEYİM DİYE

Selahattin Demirtaş’ın Gezi açıklamalarına sert tepki gösteren Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, “Mesajını okudum. Hükümet korkuyor devlet korkuyor gibi laflar edilmiş. Biz sadece Allahtan korkarız.  Hesabını veremeyeceğimiz olayların içinde olmaktan korkarız.  İster gezi olaylarının ister başka ayaklanmalarının arkasına gizlensinler biz hiçbir ayaklanmadan korkmayız. Vatandaşlarımızla veremeyeceğimiz hiçbir hesap yoktur bunlar karşı. Tehdit tarzı açıklamalarda bulunup kendi çapınca bizleri tehdit eden Selahattin Demirtaş otursun o duvarların arkasında bulmaya çalışsın, ben niye buradayım diye sorsun. Hiçöbir şey boşu boşuna kimsenin başına gelmiyor. “ dedi.

GEZİ’YE KARŞI, BİZDE HENDEK OLAYLARINI HATIRLATIRIZ

Gezi olaylarında bu kadar yaşanmış rezillik varken hala o ruhu yaşatıyoruz diyenlere bizde vatanseverlerin ruhunu vatana millete bağlı olmanın sadakatin ruhunu yaşatacağız diyerek cevap vereceğiz diyen Tolga Ağar,”  Onların gezi hatırlatmalarına bende hendek olaylarını hatırlatıyorum.  Biz orda bir vatandaşımızın kılına zarar gelmesin diye aylarca çatıştık. 500’e yakın şehit verdik.  Bunlara en doğru cevabı hendek olayları verir. Hendek olaylarından sonra kendini parti diye adlandıranların kimlerle beraber omuz omuza savaştığını biliyoruz. “ dedi.