Ağar: 'Beklentileri Doğru İlettik'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ardından açıklamalarda bulunarak Elazığ ve Malatya'daki deprem konut fiyatlarını açıkladı.

Ağar: 'Beklentileri Doğru İlettik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Kanal23 Ana Haber’e bağlanan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar sıcağı sıcağına konut fiyatlarını ve Elazığ gündemini değerlendirdi.

Milletvekili Ağar açıklamalarında, en başta Sayın Cumhurbaşkanıma ve nezdinde değerli Bakanlarım Süleyman Soylu ve Murat Kurum beyefendiye göstermiş oldukları hassasiyetten, Elazığ’dan gitmiş olan mesajları doğru okumalarından, Elazığ’da bulundukları süre içerisinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Son tahlilde fiyatta altyapıların hiç birini almayarak fiyatı da yüzde 40 indirerek açıklanmış olan 500 ila 700 ve 900 civarına sabitlemeleri bence artık kiranın bile yarısı olan Elazığ’ımıza çok çokta uygun fiyat olduğunu düşünüyorum dedi.

BEKLENTİLERİ DOĞRU İLLETTİK

Ağar açıklamalarının devamında; Bizlerde sürekli vatandaşımızın içerisindeyiz onlarla sohbet ediyoruz. Kendilerinin de beklentileri bu yöndeydi, beklentileri doğru bir şekilde diğer milletvekili arkadaşlarımızla onlara ilettiğimizi düşünüyorum. Murat Kurum Beyin son ziyaretinde bizler zaten bu işi finalize etmiştik ama tabi ki ilk baştan beri söylediğimiz gibi bu işlerin açıklanması Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışandır bizlere bir şey düşmez. Bu konuda çok spekülasyon yapıldı. Elazığ ile ilgili gerek sahipsiz olsun gerek başka şeyler olsun ki ben burada kimseyi hakikaten kınamıyorum herkesin eleştirisinin başımızın üstünde yeri var fakat görüldüğü gibi bundan hükümet, devlet işleridir az biraz zaman alsa da sonuçta istenilen oluyor. Dedi.

ELAZIĞ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Elazığ için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Milletvekili Ağar, bizler diğer vekil arkadaşlarımız artık çoluğumuzu çocuğumuzu bırakmışız geride bunu samimiyetle söylüyorum şu an evladım yanımda 12 gündür evladımı görmüyordum geldim bugün gördüm kendisini. Bizler işimizi gücümüzü ailemizi ikinci plana atmışız memleketimizle uğraşıyoruz zaten milletvekilliği o ilin sorumluluğunu almakta bunu gerektirir ve bizde bunu yapıyoruz. Bizim bir yanlışımız olabilir o da şudur bizler şov yapmayı beceremiyoruz. Küçücük sularda büyük havalarla yelken basmayı beceremiyoruz. Bizler sadece çalışırız takdiri vatandaşlara ve her şeyden öte tabi Allah’a bırakırız. Biz işimizi yapıyoruz Elazığ’ın sahipsiz olması söz konusu bile olamaz zaten kimsenin sahipsiz olması diye bir şey söz konusu olamaz yerin göğün sahibi yüce Rabbim’dir. Ondan sonrada burada yapılması gereken bir şey varsa onu da naçizane bizler hükümetimizle beraber bir araya getiririz. Ben sahipsiz kelimesini her zaman söyledim çok hoşuma giden kelime değil bana çok doğru gelmiyor. Bizim doğuda birçok ilde bu kullanılıyor ama dediğim gibi Elazığ’ın emir erleriyiz. Biz Elazığ’ımız için inanın bana elimizden gelen her şeyi kanımızın son damlasına kadar yaparız. Gerek deprem de gerek depremden önce Covid-19 salgınında bizzat çalışma arkadaşlarımız, diğer vekil arkadaşlarımız onların çalışma arkadaşları hakikaten ellerinden geleni maddi manevi yapmakta geri durmadılar.

BUNDAN SONRA DA ÇOK DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

 Bundan sonra da çok daha fazla hemşerilerimiz kucaklayarak şehrimizi yeniden imar ederek, yeni imar edilmiş yerlere yeni istihdamlar yeni organize 6. Bölgenin cazibe merkezi şehirler içinde bütün imkanlarının tekrar uzatılması ikinci organizenin de artık yavaş yavaş sesi gelmeye başladı. Uluova’nın 2022’de döşenecek sulama tesisatı için çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Palu Kovancılar bölgesinde sulamalar içinde gerekli çalışmalar devam ediyor. Hiçbir bölgeyi ayırmadan, hiçbir insanımıza bölgecilik yapmadan, parti gözetmeden kucaklıyoruz dedi.

Dediğimiz gibi bizim tek kusurumuz onu da affetsinler herhalde biz şov yapmayı iyi beceremiyoruz. Çünkü bir takım sosyal medya trolleri bizleri yerden yere vuruyorlar eğer Elazığlılar ise Elazığlı olanların canları sağ olsun Elazığlı olmayanları ise Allah’a havale ediyoruz. Elimizden gelen her şeyi dediğim gibi her hemşerimizi kucaklayarak yapacağız kimsenin de bundan endişesi olmadığını ben şahsen biliyorum dedi.