ADEM, YAZARLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURUYOR

İlimizde ilk kez hayata geçirilen Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı'na ilgi devam ederken yazarlar da stant dışında öğrencilerle buluşturuluyor.

ADEM, YAZARLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), kitap fuarı dolayısıyla ilimize gelen yazarları bugün 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri ile Bahçelievler Kurs Merkezi öğrencileri ile buluşturdu.

 

Hayat Yayınları yazarlarından psikolog Tuncel Altınköprü,  öğrencilere  “Başarı, Motivasyon ve Karar Verme” konulu bir seminer gerçekleştirdi.

 

75. Yıl Anadolu Lisesi’nde yazar Tuncel Altınköprü tarafından verilen seminere Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, ADEM sorumlusu Ayşe Keskin, 75. Yıl Anadolu Lisesi Müdiresi Gülhan Acar, birçok öğretmen ve öğrenci katıldı.

 

Seminerde ilk olarak konuşan 75. Yıl Anadolu Lisesi Müdiresi Gülhan Acar, kültür ve medeniyet beşiği konumunda olan Elazığımızda bir ilkin gerçekleştiğini ve halen devam eden Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nın Elazığ’da kitap severlere hizmet sunduğunu belirtti.

 

Acar; “Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın girişimi ile Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan'ın çalışkan ekibi ile birlikte organize edip gerçekleştirdiği bu fuar ilimizde çok yoğun ilgi gördü. Özellikle sevgili öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Elazığlıların yoğun ilgi ve ziyaretine sahne oldu. Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı aksatılmadan her yıl okur severlerin hizmetine sunulur diye ümit ediyoruz” dedi.

 

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi sorumlusu Ayşe Keskin ise yaptığı konuşmada Elazığ Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 1. Kitap fuarı vesilesiyle okurlarıyla buluşmak üzere şehrimize gelen yazar Tuncay Altınköprü’nün gelecek hayatımızı planlamamız, başarının ve mücadelenin önemini kapsayan semineri için emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine yazar Tuncel Altınköprü tarafından “Başarı, Motivasyon ve Karar Verme” konulu seminer gerçekleştirildi. Yazar Tuncel Altınköprü, öğrencilerin önlerinde çok güzel ve uzun bir yolun olduğunu insanların her alanda başarılı olmak istediklerini ve bunun insanın doğasında olan bir şey olduğunu ifade etti.

 

Daha sonra Elazığ Belediyesi Harput Salonu’da Bahçelievler Özel Öğretim Kursu öğrencileriyle bir araya gelindi.

 

Burada bir konuşma yapan Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ’ın birçok kadim kültürlerin yerleştiği, birçok medeniyetlerin iz sürdüğü bir şehir olduğunu ifade etti. Karaaslan, “Böylesine bir kültür şehrine Kitap Fuarı yakışırdı. Bizler Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nı gerçekleştirdik. Çok yoğun bir ilgi ile karşılaşıyoruz.” Dedi. Karaaslan, aynı zamanda kitap fuarına gelemeyen, ders yoğunluğu içerisinde o fırsatı yakalayamayan öğrencilere, Elazığ Belediyesi olarak yazarları götürdüklerini ve öğrencilerle buluşturduklarını ifade etti.

 

Yazar Tuncel Altınköprü ise gerçekleştirdiği seminerde, şimdiye kadar yazdığı kitaplarda dikkat çektiği konuları anlatarak öğrencilere bu kitapları neden yazdığını anlattı.

 

Kitap okumanın faydalarından bahseden Altınköprü, herkesin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.