ADEM ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

ADEM ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından 8-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Kampı programının sertifika töreni gerçekleştirildi.

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN YANILMAZ: “ADEM BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR”

Programda bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 2014 yılından sonra her yaz bu tür programların yapıldığını yaz spor okulları gibi birçok etkinliklere imza attıklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Özellikle 12 yaş altı evlatlarımız, çocuklarımızla ilgili programlarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaz futbol okullarımızda yaklaşık 12 yaş altı 30 bin evladımızı eğittik. ADEM benim kurmaktan keyif aldığım, mutlu olduğum ve çalışmalarını bire bir takip ettiğim bu dönemde kurulmuş ve etkinliklerini devam ettiren çok önemli bir kuruluşumuzdur.

Evlatlarımıza Aile Danışma Merkezi’mizin vermiş olduğu yaz kampı birçok alanda kendinden söz ettiren öncelikli olan ve özgün çalışmaların olduğu bir okul olarak devam ediyor. Ben bu kurslara evlatlarını gönderen vatandaşlarıma çok

teşekkür ediyorum. Tabi bu kurslarda disiplinli bir şekilde çalışan eğitimleri alan öğretmenleri ile birlikte kendilerini yetiştiren evlatlarımızın da gözlerinden öpüyorum ve onları tebrik ediyorum. Bu kurslara zamanını ayrılan öğretmenlerimize bütün emeği geçenleri tebrik ediyorum.”

GAZETECİ YAVUZ DONAT : “BAŞKANINIZIN KIYMETİNİ BİLİN”

Sertifika töreninde kısa bir konuşma yaparak kampa katılan çocukları tebrik eden Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, “Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Sevgili Elazığlılar Başkanınızın kıymetini bilin. Bu öyle popülist bir söylem değil. Bugüne kadar bunu başka biri için söyledim mi bilmiyorum. Gerçekten Başkanınızın kıymetini bilin.” dedi.

ETKİNLİKLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Aile Danışma ve Eğitim Merkezi bünyesinde müzik eğitmeni İbrahim Sönmez öncülüğünde oluşturulan ADEM Çocuk Korosu, seslendirdiği kahramanlık türküleriyle izleyenlerden tam not alırken, çocukların ‘Ben Anadoluyum’ şiiri ise yürekleri kabarttı. ADEM öğrencisi Elif Sude Günel’in seslendirdiği Dua şiiri de programa ayrı bir renk kattı. Etkinlikler daha sonra Sema Gösterisi ile devam ederken programın sonunda ADEM ve kamp programı eğitmenlerine günün anısına plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.