ADEM'DEN RUH SAĞLIĞI SEMİNERİ

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından bayanlara yönelik olarak çağımızın problemi olan stres, depresyon, anksiyete bozuklukları ve çeşitli ruh hastalıkları ile doğru yöntemlerle mücadele edebilmeyi amaçlayan bir seminer düzenlendi.

ADEM'DEN RUH SAĞLIĞI SEMİNERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seminerde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murad Atmaca katılımcılara ruh sağlığını koruma ve stres yönetimine ilişkin bilgiler aktardı.

ADEM sorumlusu Sosyolog ve Aile Danışmanı Ayşe Keskin, kadınlara ve çocuklara yönelik faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek seminere ildi duyan katılımcılara teşekkür etti.

KADINLARIN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR TARTIŞILDI

Özellikle bayanların karşılaştığı ruhsal problemlere yer verilen seminerde baş gösteren problemlerle ne şekilde mücadele edileceği anlatıldı. Seminerin bir bölümünde ise ergen psikolojisi, dikkat eksikliği ve çocuklarda görülen hiperaktivite bozukluklarına ilişkin konular işlendi.

Programın sonunda ise Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Yaşam Merkezleri’nde eğitim alan kursiyerlerin yaptığı Ebru Sanatı tablosu Prof. Dr. Murad Atmaca’ya hediye edildi.