AÇIK LİSEYE AKIN

Önce 24 ocak depremi ardından başlayan Pandemi süreciyle birlikte ilimizde eğitim ve öğretimde ocak ayından beri yüz yüze eğitim tamamen durdu.

AÇIK LİSEYE AKIN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel okullara çocuklarını kaydını yapan veliler, öğrencileri okula gitmese bile taksitlerini ödediler ve hatta servis ücretlerini bile geri alamadılar. Bazı özel okullar sadece yemek ücretlerini iade ettiler.

Milli Eğitime bağlı okullarda da yüz yüze eğitim çok görülmüyor. Kaldı ki bakanlık yüz yüze eğitim olsa bile velinin tercihine saygı duyacak ve eğitim yüz yüze ile birlikte uzaktan eğitimle de da devam edecek.

Bu belirsizlik içinde veliler yeni bir formül buldu ve öğrencilerini açık liseye kaydedip, internet sitelerinden edindikleri eğitim paketleri ile eğitimlerine davam kararı aldılar.

Okullar açılacak mı açılmayacak mı, okula gidersek salgına yakalanacak mıyız yakalanmayacak mıyız endişelerini tümüyle gideren Açık liseye oldukça yoğun bir talep var.

Hele hele özel okulu düşünen birçok veli çözümü açık lisede buldu ve oldukça da memnun oldu.

Hem yığınla para ödemeyecek hem de açık liseden diploma alarak eksikliğini hissettiği konulardan da özel dersler aldı mı istediği bölüme girme şansını yakalayacak.

Tüm kafa karışıklığı ve ekonomik sorunları giderecek Açık Lise ile eğitim de rahat bir nefes alacak.