Acar'dan başarılı sporculara altın

Kick Boks'ta Elazığ'ın ismini Avrupa'ya duyuran başarılı sporcular, antrenörleri Abdullah Alan nezaretinde GHS İl Müdürü Sedat Acar'a ziyaret gerçekleştirdi

Acar'dan başarılı sporculara altın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Uluslararası Kick-Boks Federasyonu (IKF) tarafından 17-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Slovenya Maribor’da organize edilen WAKO Büyükler Avrupa Kick-Boks Şampiyonası’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’ın da idareci olarak katıldığı KickBoks Türk Milli Takımı’nda ilimiz sporcuları Yakup Yiğit, Mehmet Fırat ve Remziye Yenikan yer aldı.

Avrupa Şampiyonasına katılan Türk Milli Takımı içerisinde yer alan ve çok başarılı maçlar çıkartan ilimiz sporcularından; Mehmet Fırat 57 kg. Light Contact kategorisinde ve Remziye Yenikan 48 kg. Full Contact kategorisinde Avrupa 3.’sü olurken, 94 Kg.’da mücadele eden sporcumuz Yakup Yiğit ise çeyrek finalde elenerek madalya şansını kaçırdı.

Avrupa Şampiyonasına katılan sporcularımız ile yine 13-21 Ekim tarihleri arasında Slovakya Bratislava’da yapılan Avrupa Şampiyonasında çeyrek finalde elenerek madalyayı kaçıran sporcumuz Zelal Şengür, antrenörleri Abdullah Alan nezaretinde GHS İl Müdürü Sedat Acar’a ziyarette bulundu. Acar, sporcuları kutlayarak, kedilerine altın ve hediye takdim etti.