Acar: '4 Ak Partili milletvekili bu işin başında!'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un gazetemize özel yaptığı '2020 yılına kadar kamu harcamaları durduruldu, stadyum da sanıyorum o kapsamda' açıklamasına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar'dan cevap geldi

Acar: '4 Ak Partili milletvekili bu işin başında!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ’a yapılması planlanan yeni stadyuma ilişkin olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’dan Hakimiyet’e özel açıklamalar geldi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un gazetemize özel yaptığı ‘2020 yılına kadar kamu harcamaları durduruldu, stadyum da sanıyorum o kapsamda’ açıklamasına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’dan ‘stadyumla ilgili süreç pozitif bir şekilde devam ediyor’ açıklaması geldi.

4 Ak Partili Milletvekili bu işin başında diyen Acar, önümüzdeki günlerde maraton tribün yıkılmaya başlıyor ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞSPOR 2. YARIDAN İTİBAREN DIŞARIDA”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’ın, gazetemize yaptığı değerlendirmeler şöyle;

“Genel Müdür yardımcımız Dursun beyin ziyaretinde basına yansıyan kısımlar var. Parası da hazır buranın, müteahhiti de hazır. Sadece Elazığspor iç saha maçlarını burada yaptığı için teknik olarak parça parça yaparken hem çok süre alacak, hem de sıkıntılar oluşacak. Çünkü tribünler sahanın içine de giriyor. Elazığspor’la da anlaştılar. Elazığspor ikinci yarıdan itibaren maçlarını dışarıda oynayacak. Yüklenici firmada hızlı bir şekilde girip bitirecek. Yıkılmasında bir sıkıntı yok. Bu günlerde bir yazı bekliyorum bende. Maraton tribününden devam edilecek yıkıma. Peşin sıra da hızlı yapılacak buralar. Stadyumla ilgili süreç pozitif bir şekilde devam ediyor. 4 Ak Partili Milletvekili bu işin başında. Özellikle her gün milletvekillerimiz bilgi alıyorlar. Statta aksayan hiçbir şey yok. Sadece teknik süreçler devam ettiği için böyle oldu. Önümüzdeki günlerde kamuoyu da görecek maraton tribün yıkılmaya başlıyor” ifadelerini kullandı.”