Abdullahpaşaspor'da yönetim değişti

1. Amatör Küme Takımları'ndan Abdullahpaşaspor'da yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi

Abdullahpaşaspor'da yönetim değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

 

İlimiz 1. Amatör Küme Takımları’ndan Abdullahpaşaspor’da görev değişikliğine gidilerek yönetim kurulu yeniden şekillendi… Yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan Serhat Yurt, Abdullahpaşa Mahallesi’nin sosyal aktivitelerine daha fazla katkıda bulunarak, gençleri sporla buluşturup ilimize faydalı ve sağlıklı bireyler yetiştirmek hususunda yönetim kuruluyla güçlü bir yapılanmaya gitme kararı aldıklarını belirterek “Şehrimiz profesyonel takımlarına faydalı futbolcular kazandıracağımıza inanıyoruz.” dedi.

Başkan Yurt; “Bildiğiniz üzere 24.01.2020 tarihinde meydana gelen depremden ötürü maalesef ilimiz zor günler geçirmekte, depremin en fazla yıkım yaşattığı mahallelerden biride Abdullahpaşa mahallemiz oldu. Takımımız uzun yıllardır Ferhat Evsen Başkanımızın ve yönetim kurulunun büyük emekleri ile şehrimiz spor camiasına hizmet vermekte. Bizlerde şu anda neredeyse sıfırdan yaratılan mahallemizin sosyal aktivitelerine daha fazla katkıda bulunarak, gençlerimizi sporla buluşturup ilimize faydalı ve sağlıklı bireyler yetiştirmek hususunda yönetim kurulumuzda güçlü bir yapılanmaya gitme kararı aldık. Tabi ki Ferhat Evsen başkanımız yine bizlerle birlikte ve yönetim kurulumuz içerisinde yer alacak, kendisinin bilgi ve tecrübesinden her daim istifade edeceğiz. Yönetim kurulumuzda yer alan kişiler bu mahallede top koşturmuş birlikte çocukluk yaşamış değerli insanlar. Tabi ki futbolda alt yapı sistemi içerisinde ilk hedef ve amaç kulüp yapısı dâhilinde önce insan yetiştirmek olmalı diye düşünüyoruz. Bununla birlikte sistem içerisine giren insanları, bilimin ışığında, futbol dalında istikrarlı bir şekilde yoğurarak başarılı bir futbol takımı yaratmak gayretinde olacağız. Şehrimiz profesyonel takımlarına faydalı futbolcular kazandıracağımıza inanıyoruz.”dedi.

Abdullahpaşaspor’un yeni yönetim kurulunda, Adalet Ceza ve Tevkif Evleri Müfettişi Çağdaş Yurt, eski başkan Ferhat Evsen, İnşaat Mühendisi Mehmet Bahadır Çakır, Eczacı Özkan Demir, İlimiz site yönetimi alanında faaliyet yürüten İş insanı Ümit Tınarlı, Eczacı Doruk Ziya Okubay, Müteahhit Doruk Gök, Elazığspor Eski İdari Sorumlusu Ali Mülayim, Spor adamı Fatih Ahmet Çakar, Yurtsever Yurt ve yine eski yönetim kurulundan Mehmet Koçpınar ile Yahya Temizer yer aldı.