Abdullahpaşaspor'a isim sponsoru

Elazığ 1. Amatör Küme'nin yeni takımı Abdullahpaşaspor, isim sponsorluğu konusunda Gökler Hukuk ile anlaşmaya vardı

Abdullahpaşaspor'a isim sponsoru
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyon olarak adını 1. Amatör Küme’ye yazdıran ve yeni sezon için çalışmalara hız veren Kırmızı – Beyazlı camia, isim sponsorluğu için Gökler Hukuk Bürosu ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz Cuma günü Abdullahpaşaspor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle kırmızı – beyazlı takımın ismi Gökler Hukuk Abdullahpaşaspor olarak değiştirildi. İsim sponsorluğu sözleşmesine Gökler Hukuk Yönetim Kurulu Başkanı Av. İbrahim Gök, Abdullahpaşaspor Başkanı Ferhat Evsen ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreninde ilk olarak konuşan Abdullahpaşaspor Başkanı Ferhat Evsen, Av. İbrahim Gök’e Elazığ gençliğine verdiği değerden ötürü teşekkür etti.

Mahalle halkının yanı sıra Gökler Hukuk Yönetim Kurulu Başkanı Av. İbrahim Gök’ün desteklerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Evsen, “2018-2019 sezonunda gençlerimizin yanında olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz. Memleketinde kazandığını, memleketinin gençleri için harcayan değerli insanların sayısı inşallah çoğalır. Diğer takımlarımız da inşallah maddi, manevi sıkıntılardan bir an önce kurtulur” dedi.

“GENÇLERİMİZE DESTEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Elazığ’da spor camiasına yabancı olmadıklarını ifade eden Av. İbrahim Gök ise, “Değişik kategorilerde sporcularımıza her zaman destek vermeye gayret ettik. Bu sezonda kıymetli kardeşim Ferhat bey ve ekibinin talepleri doğrultusunda Abdullahpaşaspor Kulübü’ne destek verelim düşüncesiyle yola çıktık. Ben bu kararlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sporcu kardeşlerimize destek vermemizdeki amaç, bu gençleri sporun dışındaki alandan çekebilmek. Çok muazzam bir genç nüfusumuz var ama ne yazıkki bugüne kadar gençlik için yapılan çalışmalar çok eksik kaldı” diye konuştu.

Konuşmaların ardından günün anısına Başkan Ferhat Evsen tarafından, Av. İbrahim Gök’e isminin yazılı olduğu Abdullahpaşaspor forması hediye etti.