Abduhakim Kaya Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı

Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Kovancılar Belediye Başkan aday adayı Abdulhakim Kaya, resmi başvurusunu yaptı.

Abduhakim Kaya Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı

İlçenin ve vatandaşların sorunlarına hakim olduğunu belirten ve çözüm yolunda üzerine düşeni yapmaktan çekinmeyeceğini belirten Kaya, başvuru sonrası yaptığı konuşmada,“27 yıl önce 4 yıl boyunca ilçemizde  gençler arasında milli ve manevi değerlerin yaygınlaştırılması, gençlerin sosyal, kültürel ve eğitimsel  yönden geliştirilmesi, ülkenin geleceğine katkı sağlamaları ve vatansever bireyler olarak yetişmeleri amacıyla Milli Mençlik Vakfı Başkanlığı ile ilçemize ve gençliğimize  hizmet etmeye başladım.

2001 yılında da siyaset arenasında Akparti Kurucu İlçe Başkanlığıyla ilçemize hizmet vermeye başladım.

Siyasette 22 yıldır bugünlere biz  birlikte geldik.

Abduhakim Kaya Kovancılar Belediye Başkan Aday Adayı

Daha yolumuz var

Bu ilçeye, ilçe halkına hizmet etmeye 7' den 70'e herkese söz verdik sözümüz var.

Ferhat gibiyiz canla başla dağları bile deleriz. İnşallah

Bitmeyen aşkla şevkle çalışacağız.

İlçe halkımızla, hemşehrilerilerimizle omuz omuza

Dünden bugüne yarınımıza

Kovancılar ilçemize, halkımıza

Hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yeşiliyle bahçesiyle

Kentsel dönüşümüyle , alt yapısı tamamlanmış ,

İlçenin her caddesine, sokağına , mahallesine eser hizmeti yapmaya tarih yazmak için Bismillah diyoruz.

Belediye işi , gönül işi inancı ve sloganıyla  çıktığımız ilçemize hizmet yolunda; Sosyal belediyecilik, vizyoner belediyecilik, proje belediyeciliği dönemi  ile taçlandıracağız .

Halkımıza risk alan, istihdam oluşturan, toplumun ve yatırımcının önünü açan bir belediye hizmeti için yola çıkıyoruz. Belediyecilik sadece yürüdüğümüz yolları güzelleştirmek değil, bilgiye giden yolları da güzelleştirmektir.

Belediyecilik park, bahçe gibi üst yapı çevre güzelliğinin yanı sıra manevi hizmetler işlevsel  kütüphanelerle zihinlere de hitap etmeli.

Milletvekillerimizle, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla , kamu kurumları , muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli, uyumlu, istişareyle ve bir bütünlük içinde çalışarak yapılmayan ve yapılamayan birçok hizmeti ilçemize kazandırmaya talibiz.

Bütün iş ve işlemlerin şeffaf yapıldığı, hizmetlerin adilce yapıldığı, sorunların ertelenmeden ve ivedilikle çözüldüğü, halkın refah ve mutluluğunun esas alındığı, yönetime halkın iradesinin yansıtıldığı, kaynakların tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyan anlayışın hakim olduğu ,kişilik haklarına ve iş hukukuna riayet edilerek disipline olmuş kadro ve personel ile bir bütün olarak canla başla çalışan gönül belediyeciliğine ve hizmetlerine talibiz.

İnandığımız yol asla yorgunluk kabul etmez , inandığımız yolda yürümeye devam edeceğim.

Gayret bizden takdir Allah’tan .

Allah’a emanet olun.” Dedi.