81 İLİN GAZETECİLERİ, AYDIN'DA TOPLANACAK

Türkiye genelinde en üst çatı medya meslek kuruluşu konumundaki Gazeteciler Konfederasyonu'nun 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı 15-17 Kasım'da Aydın'da gerçekleşecek.

81 İLİN GAZETECİLERİ, AYDIN'DA TOPLANACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya katılacak olan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, bu toplantıların gazetecilerin sorunlarını dile getirmek adına çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)’nun 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı Sinop’ta gerçekleştirilmiş ve toplantıda basının sorunları ve çözüm yolları üzerinde durulmuştu. Yapılan toplantıda ayrıca TGK’nın, 19. Başkanlar Kurulu toplantısının Aydın’da yapılmasına karar verilmişti.

 

“BU TÜR TOPLANTILARIN ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Aydın’da gerçekleşecek olan toplantıya TGK üyesi olan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliği yapacak. Gerçekleşecek olan toplantı hakkında bilgilendirme yapan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, “Aydın’da gerçekleşecek toplantıya 81 il Cemiyetlerinden yaklaşık 200 meslektaşımız ile birlikte 15-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan 19. Başkanlar Kurulu Toplantımız Aydın’da gerçekleşecek. Basının sorunlarının tartışılıp çözümlerinin masaya yatırılacağı toplantının verimli geçeceği inancındayım. Bu tür etkinliklerin, meslektaşlarımın sorunlarını dile getirmek ve duyurmak adına çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.