8. ULUSLARARASI İLERİ TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU DÜZENLENDİ

Fırat Üniversitesi 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumuna ev sahipliği yaptı.

8. ULUSLARARASI İLERİ TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Kültür Merkezi‘nde düzenlenen sempozyumun açılışına, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zühtü Hakan Akpolat, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Niyazi Özdemir, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çeşitli üniversitelerden çok sayıda bilim insanı katıldı.

 

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan  Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı ve Teknoloji Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Niyazi Özdemir, 4 gün sürecek olan sempozyumda, 800 sözlü ve 120’si poster olmak üzere toplam 920 bildirinin sunulacağını söyledi.

 

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zühtü Hakan Akpolat ise, ileri teknolojinin insan yaşamındaki etkilerinin düşünüldüğünde, insanlığa fayda üreten, daha rahat, medeni ve konforlu yaşamamızı sağlayan teknolojik ilerleme ve gelişmeler olduğunu kaydetti.

 

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci de, sempozyumun başarılı geçmesini dileyerek, sempozyuma ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Konuşmaların ardından sempozyuma destek verenlere plaket takdimi ile Endüstri 4.0 paneli gerçekleştirildi.