8 KİLO AĞIRLIĞINDA VE GÜNDE 2 KİLO SÜT İÇEN ' ŞERAFETTİN' İSİMLİ KEDİ ESNAFLARIN GÖZ BEBEĞİ OLDU

Elazığ'da 8 kilo ağırlığında günde 2 kilo süt ve 6 öğün mama yiyen Şerafettin isimli kedi, esnafların gözbebeği oldu.

8 KİLO AĞIRLIĞINDA VE GÜNDE 2 KİLO SÜT İÇEN ' ŞERAFETTİN' İSİMLİ KEDİ ESNAFLARIN GÖZ BEBEĞİ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Çarşı Mahallesinde esnaflık yapan Yusuf Yumurtacı (19), 5 ay önce Muğla’dan bir kedi aldı. İş yerinde bakımını yapan Yumurtacı, Şerafettin ismini koyduğu kediye günde 2 kilo süt ve 6 öğün mama veriyor. 8 kilo ağırlığında olan Şerafettin, tatlılığı sayesinde kısa zaman da bütün esnafların maskotu oldu.

Esnafların ve vatandaşların fotoğraf çektirdiği 8 kilo ağırlığında Şerafettin isimli kedi, sevimli halleriyle gülümsetti.

Kediyi 5 ay önce Muğla’dan aldığını ifade eden Yusuf Yumurtacı (19),” Ben aldığımda 4 yaşındaydı. 8 kilo ağırlığında. Günde yaklaşık 2 kilo süt içiyor. 6 öğünde mama veriyoruz. Çok akıllı bir kedi. Çarşımızın esnafları da çok seviyor. İnsanlar gördüğünde gelip fotoğraf çektiriyorlar. İnsanlar arasında oldukça fazla sevilen bir kedi. Erkek olduğu için ismi de Şerafettin. Cinsi İran kedisi. Buralarda bulunmadığı için Muğla’dan aldık. Sözümüzden dışarı çıkmaz. Dükkanını tanıyor. Eve götürdük ama evde duramadı. Dükkanda kalıyor. Dükkandan çıkar gider gezer  ve daha sonra gelir.” dedi.