793 BİN KİŞİYE POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLDİ

Erol KARA/Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirbağ Fırat Üniversitesi Hastanesinde 2017 yılı içinde 793 bin 381 hastaya poliklinik hizmeti verildiğini belirterek, 46 Bin 581 kişinin ise çeşitli hastalıklardan dolayı ameliyat edildiğini söyledi.

793 BİN KİŞİYE POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesinin Dünya da ve Türkiye’de adından söz ettiren köklü bir eğitim kurumu olduğunun altını çizen Rektör Prof.Dr. Kutbeddin Demirbağ, ‘’Fırat Üniversitesi Hastanesinin de her geçen gün çağın gereklerine uygun fiziki yapılanma anlamında modernize edildiğini’’söyledi.

 

 Demirdağ,” Fırat Üniversitesi hastanemizde 2017 Yılında 793 Bin 381 hastaya poliklinik hizmeti verilerek, önceki yıllara göre artış yüzde  7 gözlendi. Yine geçen yıl 57 Bin 985 kişi yatarak tedavi görürken geçen yıla oranla Hasta artışı yüzde  8 olarak belirendi. Hastanemizde çeşitli hastalıklardan dolayı 46 Bin 581 kişi ameliyat edilerek, yüzde  42 oranında artış gözlendi. 2017 yılı içinde 16 Milyonluk makine teçhizat alınmış yeni bölümlerin açılması için çalışmalar devam ediyor. Hastanemizde eksik olan branşlarda eksikliğin giderilmesi için çalışmalar yapılarak, daha kaliteli hizmet vermek için çaba gösteriyoruz.” dedi.