7 Bin Öğrenci Fırat Üniversitesi'nden Mezun Olacak

Erol Kara/Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılını huzurlu bir şekilde tamamladıklarına işaret ederek, 14 Haziran da yapılacak olan mezuniyet töreninde 7 bin öğrencinin mezun olacağını söyledi.

7 Bin Öğrenci Fırat Üniversitesi'nden Mezun Olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018-2019 genel mezuniyet töreninin öğrenci evinin önünde yapılacağını söyleyen Rektör Demirdağ, sayısal rakam kesin olmamakla beraber 7 bin üzerinde mezun vereceğiz dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ,” Huzurlu bir yıllı tamamladık. Akabinde yaz okulları devam edecek. Mimarlık fakültesi ilk kez mezun verecek bu yıl. Mimarlık binamız tamamlanmış oldu. Hematoloji ve onkoloji tamamlandı taşınma aşamasına geldi. Otoparkımız devreye girdi. Açılışlarını devlet büyüklerini davet ederek açılışını tamamlayacağız. Yüksekokullarımızda Keban da iş sağlığı güvenliği bölümü, Baskil de Elektrik Enerji bölümü, Kovancılarda optisyenlik bölümü, Teknik bilimler Yüksekokulunda Restorasyon Bölümü gibi bölümler önümüzdeki yıl için öğrenci alımına başlayacak” diye konuştu.

Rektör Demirdağ, 2019-2020 Eğitim ve öğretim yıllı kontenjanlar konusu ve öğrenci sayısı hakkında bir netlik olmadığını sözlerine ekledi.