'5 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZDA GAYRETLE ÇALIŞIYOR'

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

'5 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZDA GAYRETLE ÇALIŞIYOR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün Fırat Gazetesi, Günışığı Gazetesi, Hakimiyet Gazetesi ve Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetiyle İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde Dörtyol’da hizmete açılan sağlık Merkezi’nin açılışına katıldı.

 

Vali Fahri Bey caddesi’nden Ahmet Aytar meydanına kadar esnaf ziyareti gerçekleştiren Bulut, Oto Galericiler Sitesinde Milletvekili adayı Zülfü Demirbağ ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’la birlikte Galerici esnafının sorunlarını dinledi.

 

İftarını da vatandaşlarla birlikte açmaya gayret gösteren Milletvekili Metin Bulut “Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor, listede yer alan beş arkadaşımız da gerçekten gayretli bir şekilde çaba gösteriyorlar. İnanıyorum ki bu çalışmanın sonrasında Ak Parti Elazığ’da yeni bir destan daha yazacak ve Sayın  Cumhurbaşkanımıza olan bağlılığını ve sevgisini bir kez daha gösterecektir” diye konuştu.