5 DERSLİKLİ OKUL İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Elazığ'da bir kulüp tarafından yapılacak 5 derslikli ilkokulun protokolü imzalandı. 

5 DERSLİKLİ OKUL İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından yapılması planlanan 5 derslikli ilkokul için Elazığ Valiliği'nde protokol imzalandı. Daha önce değişik illerde 4 tane okul yapıp Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim eden Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü beşinci okulunu Akçakiraz beldesi Yeşilkuşak Mahallesi'nde inşa edecek.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü’nün aktif olduğunu belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Ülkemizin değişik coğrafyalarından gençlerimiz bir araya gelerek güzel bir harmoni oluşturmuşlar. Elazığ’a da bir okul yapma kararı almışlar, daha önce dört ilde okul yapmışlardı, beşinci il Elazığ olacak. İhtiyaç duyduğumuz bir mahallede, Yeşilkuşak Mahallesi'nde okul yapacaklar” dedi.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Üyesi Ömer Faruk Kılıç ise, projelerini başarıyla tamamlayıp okulu eğitime kazandırmayı arzuladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından okulun yapım protokolü Vali Çetin Oktay Kaldırım, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ile Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Üyelerinden Ömer Faruk Kılıç ve Hasan Cantürk tarafından imzalandı.