5-1'e abone olduk!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 10. Haftası'nı da Elazığspor farklı mağlubiyetle tamamladı

5-1'e abone olduk!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Aldığı kötü sonuçlarla günden güne eriyen Elazığspor, son olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 10. Haftası’nda Ergene Velimeşespor’a farklı mağlup olmaktan kurtulamadı.

Cumartesi günü saat 13.30’da Ergene Velimeşe Stadyumu’nda oynanan ve İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu’nun düdük çaldığı maçta gülen taraf 5-1’lik skorla ev sahibi takım oldu. Ligde 8 maç aradan sonra kazanan Tekirdağ ekibinde, 48 gün sonra 3 puan hasreti bitti.

Son deplasman maçında Bodrumspor’a 5-1 yenilen Birevim Elazığspor, Tekirdağ ekibi karşısında da aynı skorla sahadan boynu bükük ayrıldı ve galibiyet hasretine dur diyemedi.

Velimeşe Stadı'nda oynanan maçta kaptan Fatih’in penaltıdan kaydettiği golle temsilcimiz karşısında öne geçen Ergene Velimeşespor, Fırat Sefa Öncü’nün golüne engel olamayınca skora denge geldi. Sinan Uzun’un 30. dakikada kaydettiği golle soyunma odasına 2-1 önde giren Ergene Velimeşespor, ikinci yarıda da 59. dakikada Savaş Taga, 70. dakikada Sergen Yakupçebioğlu ve 79. dakikada Birol Yılmazer’in golleri ile sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Ligin yeni takımı Ergene Velimeşespor bu galibiyetle puanını 11’e yükseltirken, Bordo-Beyazlı ekibimiz 7 puanda kaldı.

Temsilcimiz gelecek hafta evinde Uşakspor’u konuk edecek.