41 kere maşallah!

Elaziz Belediyespor sahasında Arsinspor'u 2-0 mağlup etti ve 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı

41 kere maşallah!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 26. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor sahasında Arsinspor ile karşılaştı. Cuma günü saat 14.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Sakarya Bölgesi C Klasman Hakemi Burak Olcar’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ogün, Furkan, Abdullah, İsmail, Volkan Çekiç, Kadir, Nihat, Oğuzhan, Volkan Serim, Fahri ve Muhammet Ali onbiriyle çıktı. Maça etkili başlayan Kırmızı – Laciverti ekibimiz henüz 1. dakikada kaptan Volkan Serim’in kaydettiği golle 1-0’lık üstünlüğü sağladı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti.

İkinci yarıda savunmada hata yapmayan temsilcimiz, gol ararken savunmada zafiyet veren Arsinspor karşısında 88. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Puanını 41’e yükselten ve maç fazlasıyla 4. sıraya çıkan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, ligin 27. haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.

TUTAŞ: “TARSUS MAÇINA GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ”

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “4’te 4 yapmak güzel. 50. dakikadan sonra oyunun hakimi bizdik. Kaçırdığımız fırsatlar da var. Önümüzde çok zorlu bir Tarsus İY. maçı var. Eksiklerimizi biliyoruz. Tarsus maçı daha zorlu geçecek. Bu maçta hatalarımızdan ders alıp, oraya galibiyet için gitmek istiyoruz. Bu takım motive olduğu zaman bunları yapacak güçte” şeklinde konuştu.