'3 puan bizi yanıltmasın!'

Elaziz Belediyespor cephesinde maç sonu alınan 3 puanın sevinci vardı

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'3 puan bizi yanıltmasın!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’un, Payasspor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Alaattin Tutaş açıklamalarda bulundu. Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını kaydeden Tutaş, gelecek haftaki Çorum Belediyespor maçına da galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın açıklamaları şöyle;

“İlk hafta Tarsus İdman Yurdu’na mağlup olmuştuk. Bizim çok eksiğimiz vardı saha içinde. Geçen yılla kıyaslayanlar oluyor ama gerçekten kaliteli bir ekibe sahibiz. Herkesin kazanma isteği farklı. Herkes istekli. Tarsus maçında kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Kocaelispor maçında bana göre bu maçtan daha fazla pozisyonlar bulduk. Orda değerlendiremedik. Nasip bugüneymiş. 2-0’dan daha farklı da olabilirdi. Oyuna başlarken eksiklerimizi gördük. Rakibin ilk 15-20 dakikada 3-0 öne geçmesi gerekirdi. Biz hatalarımıza çalışacağız. Yarından itibaren eksiklerimize göre çalışmak zorundayız. Bu 3 puan bizi yanıltmasın. Daha çok galibiyete ihtiyacımız var. İlk yarıda istediğimiz kadar puan toplayabilirsek ikinci yarıda hedefimizi değiştireceğiz. İnşallah ligin ikinci yarısında daha iyi bir Elaziz Belediyespor izlettireceğiz.”

“ÇORUM’A GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ”

“Kocaeli’ye giderken de galibiyet için gittiğimizi söylemiştim. O zaman kimse inanmadı ama Kocaeli’de neler yaptığımızı herkes gördü. Çorum’a da galibiyet için gideceğiz. Haddimizi bilerek oynayacağız ama galibiyet için sahaya çıkacağız”