3. GELENEKSEL UMUDUM SENSİN YARDIM KAHVALTISI DÜZENLENDİ

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Fırat Üniversitesi Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğu Sosyal Sorumluluk Faaliyet Birimi tarafından 3. Geleneksel Umudum Sensin Yardım Kahvaltısı düzenlendi.

3. GELENEKSEL UMUDUM SENSİN YARDIM KAHVALTISI DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğu Sosyal Sorumluluk Faaliyet Birimi 2016 yılından beri yürüttüğü Umudum Sensin Projesi kapsamında köy okullarında öğrenim gören öğrencilerin kitap, kırtasiye ve giyecek ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda çalışmalar yapmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününe hitaben projenin önemli bir kaynağı olan Umudum Sensin Yardım Kahvaltısı 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde düzenlendi. 

Umudum Sensin Projesi destekçilerinden Kahveland’ta düzenlenen yardım kahvaltısına Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Bahar Demirel, topluluk üyeleri, gönüllüler ve yardımseverler katıldı.

 

Kahvaltıdan elde edilen gelir sayesinde kış mevsiminin gelmesi itibariyle köy okullarındaki öğrencilerin giyecek mont ve bot ihtiyaçlarının karşılanması ve yine kalem defter gibi kırtasiye ihtiyaçlarının giderilmesi için harcanacak. 

Tamamı gönüllü olarak çalışan Sosyal Sorumluluk Birimi üyeleri kahvaltıya katılımın yüksek olmasıyla elden edilen gelir ile daha çok çocuğun ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini belirtiler. Yardımların yıl boyu sürdüğünü, nerede bir eksik var ise oranın eksiğinin gönüllüler ve yardımseverler aracılığı ile giderilmesi için çalıştıklarını vurguladılar.