25 YILDAN SONRA BİRBİRLERİNE KAVUŞTULAR

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Elazığ Mehmet Akif Ersoy Lisesi 1992 Yılı Mezunları Mezuniyetlerinin Üzerinden 25 Yıl Geçtikten Sonra Bir araya geldi.

25 YILDAN SONRA BİRBİRLERİNE KAVUŞTULAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleşen buluşma duygusal ve komik anlara sahip olurken mezuniyetlerinin üzerinden 25 geçtikten sonra ilk defa birbirlerini gören dönemin öğrencileri doyasıya hasret giderdi.

Buluşma organizasyonunu gerçekleştiren dönemin öğrencisi Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Çakar, ‘’Geçmişe duyulan özlemlerin en somut boyutu geçmişte edinilen arkadaşlıklara oluyor bizde o tesadüfen bir araya gelen fakat birlikteliklerinde çıkar beklenti olmayan o ruhu tekrar yakalamak için bugün bir araya geldik dilerim buluşmalarımız daim olur ’’dedi.

Buluşmaya katılan dönemin edebiyat öğretmeni Dinayet Şirinocak'da eğitimin kutsallık yanının olduğu kadar böylesi anlamlı ve mutlu edici yanlarının olduğunu söyleyerek öğrencilerimle tekrardan yanyana olmaktan çok mutluyum dedi.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi 1992 Mezunlarının Buluşması gecesinde o okul sıralarında yaşanılan fakat hiç unutulmayan anların parodilerle canlandırılması zevkli anların yaşanmasını sağladı.