'24 HAZİRAN YENİ BİR OYUNU BOŞA ÇIKARACAKTIR'

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,'' Ekonomi üzerinde döviz üzerinde karma operasyon çekenlere karşı Allah'ın izniyle galip geleceğiz. 24 Haziran da inşallah milletimizin desteği ile yeni bir oyunu daha boşa çıkaracağız'' dedi.

 '24 HAZİRAN YENİ BİR OYUNU BOŞA ÇIKARACAKTIR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Açıkkapı, “Türkiye genelinde 7329 kişi aday adaylığı için müracaat etti. Bunu Partimizin çok doğru işler yaptığının tezahürü olarak görüyoruz .” dedi.

 

Türkiye genelinde Milletvekilliği aday adaylığı için  7329 Adayın olduğuna dikkat çeken Açıkkapı, “Bütün siyasi partiler içinde en fazla teveccüh Ak Partiye. Ak Parti 16 Yıllık süre içinde Türkiye’de çok büyük hizmetler gerçekleştirdi. Elazığ ‘da da 75 aday adayı vardı. Bu partimizin Türkiye’ ye olan yansımasıdır. Çok büyük bir talep vardı Ak Partiye. Bu bizi sevindiriyor. Partimizin çok doğru işler yaptığının tezahürü olarak görüyoruz bu talebi.” dedi.

 

SP’NİN TAVRI DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR

 

Açıkkapı,”Saadet Partisi 28 Şubat ve daha sonraki bir çok olayda en fazla mağdur olan bir kesimin bugün kendisini mağdur edenlerle kol kola yürümesi doğru değil. Bizleri ve onları sevenleri üzmekte incitmektedir.  Öyle zannediyorum ki Saadet Partisinin tabanı da mantıklı bir düşünce içinde olacaktır. Türkiye’de birilerinin sözcülüğünü yapanlarla kol kola girilmesi düşündürücüdür. “ dedi.

 

EKONOMİ ÜZERİNDE OPERASYON ÇEKİYORLAR

 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,”Sayın Erdoğan Türkiye’de çok önemli işlere imza attı. Dün bizi kavrayıp hareket alanımızı kısıtlayanlar, bugün Türkiye’nin önlenemez yükselişi karşısında şaşkına dönmüşlerdir. 16 yıldır hem liderimize hem siyasi hareketimize karşı farklı oyunlar, farklı senaryolar yazmaktadırlar. Ancak her bir senaryo ve oyun aziz milletimiz tarafından ve Erdoğan tarafından boşa çıkarılmıştır. Avrupa’da Türkiye karşıtı olanlar, yön vermek isteyenler bugün karşılarında yön verilecek bir ülke değil yön veren bir ülke ile tanışmış olmanın şoku içindeler. Çünkü mirası güçlü olan geleceğe emin adımlarla yürüyen siyasi harekâtın mensuplarıyız. Bizlerde liderimizle birlikte her türlü oyunu tuzağı boşa çıkaracağız. Biz bunu 15 Temmuz ‘da da gördük. Gezi olaylarında gördük. 28 Şubat’ ta, 27 Nisan muhtırasında gördük. 17-25 yargı darbe girişiminde gördük. 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’yi bir anda nasıl karıştırdıklarına şahitlik ettik. Bugünde ekonomi üzerinde, Döviz üzerinde karma operasyon çekenlere karşı Allah’ın izniyle galip geleceğiz. 24 Haziran da inşallah milletimizin desteği ile yeni bir oyunu daha boşa çıkaracağız.” diye konuştu.