2018'in En Çok İzlenen Filmleri

Sinemalar.com sitesinin verilerine göre 'En Çok İzlenen 2018 Yapımı Filmler' arasında bilimkurgu ve aksiyon filmleri yer alıyor.

2018'in En Çok İzlenen Filmleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinemaseverlerin beyazperdede en çok ilgi gösterdiği filmler arasında aksiyon ve fantastik türler yer alırken, yerli yapım komedi ve dram türleri de çok izlenenler arasında öne çıkıyor. İşte sinemaseverler tarafından 2018 yılı içerisinde yüksek puana sahip olan filmler…

Avengers: Sonsuzluk Savaşı Film Konusu

Amerikan yapımı bilimkurgu ve aksiyon filmin başrolünde Robert Downey Jr. ve Chris Hemsworth, Mark Ruffalo ve Scarlett Johansson’un yer aldığı filmde, tüm Avengers kahramanları Thanos'a karşı güçlerini birleştiriyor. Dünyaya gelen ve 6 Sonsuzluk Taşı'nın sahibi olmak isteyen Thanos'a karşı verilen savaşın sonucu, dünyanın kaderini de belirleyecektir.

Filmin yönetmenliğini; Anthony Russo,  Joe Russo üstlenirken senaryosu ise Stan Lee,  Jack Kirby,  Christopher Markus,  Jim Starling’e ait.

Deadpool 2

İlk filmindeki maceralarının ardından Wade Wilson (Ryan Reynolds), yani Deadpool bu sefer birçok açıdan tam zıttı olan Cable (Josh Brolin) ile karşı karşıya gelir. Russell adında başka bir mutantın peşinde olan Cable'ı durdurmak için Deadpool, Domino ve Negasonic Teenage Warhead gibi diğer mutantlarla birlikte X-Force ekibini kurar.

Amerikan yapımı aksiyon komedi ve macera serisini devam filminde;

Yönetmen: David Leitch, Senaryo: Rhett Reese,  Paul Wernick,  Rob Liefeld,  Fabian Nicieza,

 Yapımcı: Ryan Reynolds,  Stan Lee

 

Ailecek Şaşkınız

Yönetimini babasından devraldığı şirketin genel müdürlüğünü yapan Ferhat (Ahmet Kural) ile çocukluk arkadaşı, aynı zamanda şirketin finans direktörü Gökhan'ın (Murat Cemcir) başlarına gelen eğlenceli olaylar filmde konu ediliyor. Saadet Işıl Aksoy ve Cengiz Bozkurt, komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstleniyor.

 

Ahlat Ağacı

Üniversitede sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra memleketi olan Çanakkale'nin Çan ilçesine dönen Sinan (Doğu Demirkol), işsiz güçsüz bir şekilde günlerini geçirmektedir. Bir yandan en büyük hayali olan, kendi yazdığı Ahlat Ağacı adlı kitabı bastırabilmek için gerekli maddi kaynağı kapı kapı dolaşıp ararken, diğer yandan da etrafındakilerle, ailesiyle ve özellikle babası İdris'le (Murat Cemcir) birçok sürtüşmeler yaşar. Ahlat Ağacı filmi, dünyadaki ilk gösterimini 2018 Cannes Film Festivali yarışma bölümünde yaptı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Nuri Bilge Ceylan’ın yaptığı filmin başrolünde; Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar, Hazar Ergüçlü ve Serkan Keskin. Filmin yapımcılığını  Zeynep Özbatur Atakan,  Alexandre Mallet-Guy.     

Kızıl Serçe

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), yetenekli bir Rus balerindir. Ancak hasta olan annesini tedavi ettirebilmek için karıştığı olaylar zinciri, onu bir 'serçe' olmaya kadar götürür. 'Serçeler', güzelliklerini ve vücutlarını kullanarak hedeflerini istedikleri şekilde yönlendirmek üzere eğitililen, eğitimleri sonunda kişiliklerini yitirerek adeta makineye dönüşen özel ajanlardır. Dominika, ilk görevinde CIA ajanı Nate (Joel Edgerton) ile karşılaştığında, her iki ülkenin güvenliklerini tehdit edecek bir durum ortaya çıkar.

Jennifer Lawrance, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts ve Jeremy Irons’un başrolünde yer aldığı filmin yönetmenliğini Francis Lawrence üstleniyor, senaryosu ise Justin Haythe’ye ait.