2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Fırat Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ,  Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Servet Yıldız, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Kaya, Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Servet Yıldız, geçtiğimiz yıl YÖK’ün kalite değerlendirme denetiminden başarıyla çıkan sayılı Meslek Yüksekokulları arasında olduklarını belirterek, bu başarıda emeği geçen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile Yüksekokul öğretim elemanları ile idari personeline teşekkür ettiğini söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise,  Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerin diğer Meslek Yüksekokullarına göre ciddi avantajlara sahip olduğunu ifade ederek, Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulunun sanayi ve sanayici ile iç içe olduğunu söyledi.

Mezun olan öğrencilerin Fırat Üniversitesi gibi kapsamlı bir üniversiteden mezun olduklarını asla unutmamaları gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. Demirdağ, mezun öğrencileri yürekten kutladığını belirtti.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk de, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir hayat yaşamaları temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.  (Bülten Haber)