2. ve 3. ligde hakemler açıklandı

TFF, 2. ve 3. ligde 3. hafta maçlarını yönetecek olan hakemleri ilan etti

2. ve 3. ligde hakemler açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Merkez Hakem Kurulu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3. hafta maçlarını yönetecek olan hakemleri açıkladı. MHK’nın yaptığı ve TFF Resmi Web Sitesi’nde yer alan atamalara göre 15 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan Birevim Elazığspor-Tuzlaspor maçını Trabzon Bölgesi Klasman Hakemi Alpaslan Şen yönetecek. Hakem Şen, Elazığspor’un ilk kez bir maçında düdük çalacak.

Trabzon Bölgesi hakeminin bu maçtaki yardımcılıklarını ise; Ordu Klasman Yardımcı Hakemleri’nden Mehmet Şengül ile yine Trabzon Klasman Yardımcı Hakemleri’nden Kenan Özcan yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise, Ardahan Bölgesi Klasman Hakemi Doğu Yılmaz görevlendirildi.

TİMUROĞLU DA KIRMIZI GRUP’TA

İlimizin tecrübeli klasman hakemi Ahmet Turan Timuroğlu da bu hafta TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta görevlendirildi. Başarılı hakemimiz Pazar günü saat 15.30’da Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda oynanacak olan Sivas Belediyespor – Kahramanmaraşspor maçında orta hakem olarak görev yapacak.

İŞTE PROGRAM…

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta düdük çalacak olan isimler şöyle;

14 Eylül Cumartesi:

16.00 Ankara Demir-E.Velimeşespor / Alim Kandemir

16.30 Eyüpspor-Niğde Anadolu FK / Egemen Artun

15 Eylül Pazar:

15.30 Vanspor FK-Karabükspor / Erhan Kutlu

15.30 Sivas Bld. - K.Maraşspor / A.Turan Timuroğlu

15.30 B. Elazığspor-Tuzlaspor / Alpaslan Şen

15.30 Bayburt Özel İdare-Kırşehir Bld. / Ömer Tolga Güldibi

15.30 Etimesgut Bld.-Bodrumspor / Tarık Güldal

16.00 Kastamonuspor 1966-Bandırmaspor / Semih Kurt

19.00 Sakaryaspor-Uşakspor / Hakan Ülker

ELAZIĞ BELEDİYESPOR’A İZMİR HAKEMİ

Öte yandan TFF 3. Lig 2. Grup’ta da 3. hafta hakemleri belli oldu. MHK’dan yapılan atamaya göre Pazar günü saat 16.00’da Payas İlçe Stadı’nda oynanacak olan Payasspor – Elazığspor maçını İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Reşat Onur Coşkunses yönetecek. Coşkunses’in yardımcılıklarını yine İzmir Bölgesi’nden Kürşathan Akın ile Denizcan Şahin yapacaklar. Müsabakada 4. hakem olarak ise İzmir Bölgesi’nden Berk Çekal görev üstlenecek.