'2 defa yenen 3.'de de yener!'

Rüstempaşaspor Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, haftasonu oynanacak olan final maçı öncesi Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

'2 defa yenen 3.'de de yener!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek takımı belirleyecek olan Rüstempaşaspor – Fırat Üniversitesi maçı bu haftasonu oynanacak. Zorlu karşılaşma öncesi Rüstempaşaspor Başkanı Hamit Erulaş, gazetemize özel değerlendirmeler yaptı.

Takımın son durumunun gayet iyi olduğu söyleyen Rüstempaşaspor Başkanı Hamit Erulaş, “Sakat oyuncumuz yok. Tam kadro çıkacağız Allah’ın izniyle. İki maçta da Fırat Üniversitesi’ni yendik. Hem kendi evlerinde, hem de Gençlik Merkezi’nde yendik. 2 defa yenen 3.’de de yener. Biz BAL Ligi’nin hesaplarını yapıyoruz. Fırat Üniversitesi maçını sıradan bir maç gibi görüyoruz. Tribünlerimiz dolacak ve çok renkli olacak. Herkesi bekliyoruz. Rüstempaşalılar olarak, Zazalar olarak bu maça hazırız. Kareografilerimiz olacak maç günü, davul, meşale. Maç günü saat 12.00’de şehir turu atıp öyle geçeceğiz. Bileğimizi büken takım olmadı bugüne kadar. Bizi yenene ben prim vereceğim. Çok güçlüyüz, gururluyuz. Teknik Sorumlumuz Cihan Erdim’e, Genel Koordinatörümüz Mehmet Kaplan ile takım kaptanlarımız Serdar Bakıl ile Nurullah Aravi’ye verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“KARAKOÇAN HALKINDAN ÖZÜR DİLİYORUM”

“Karakoçan maçından önce ortamın gerildiğinin doğru olduğunu söyleyen Erulaş, “Benim açıklamalarım oldu. Karakoçan cephesinin açıklamaları oldu. Ben yüksek güvenlik istedim. Bu mahallenin kulüp başkanı olarak benim bunları söylemem doğruydu. Çünkü daha önce Telekom, DSİ, Aksarayspor yaşadığı sıkıntıları anlatınca yüksek güvenlik istedik. İyi önlem alınmıştı. Maçta çok kötü hakarete uğradım. Golü attıktan sonra heyecanla bende yapmamam gereken bir hareket yaptım tribüne. Ondan sonra olayların fitili ateşlendi. O gün zor durumda bıraktığım herkesten özür dilerim. Karakoçan halkından özür dilerim. Bana hakaret etmek için toplanan Karakoçan tribünündeki Ülküşan Özdemir başkan ile Fırat Meydan başkan. Benim sorunum başkalarıyla değil. Eğer beni yanlış anladılarsa hepsinden özür dilerim. Bana şartlanıp gelen taraftardan ve yönetimden özür dilemiyorum ama Karakoçan halkından tekrar özür diliyorum. Sayın valimizden, sayın belediye başkanımızdan da özür diliyorum. Biz bu sene BAL Ligi’ne çıkarız. İlk seneden 3. Lig parolasıyla sezona başlayacağız. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

GMH HANKENDİSPOR HAKKINDA…

Şampiyon olmaları halinde gelecek sezon aynı grupta yer alacakları GMH Hankendispor hakkında da konuşan Başkan Erulaş, “Başkanları Arif Seval iyi bir insan. Birkaç defa oturduk, tanıştık. Kanımın kaynadığı bir insan. Herhangi bir olumsuz rekabet olacağını düşünmüyorum. Aksine birbirimize yardımcı olarak BAL’da Elazığ’ı temsil eden iki takım olacağız. Yolspor da bizim takımımız. Yolspor’un başına bu işi bilenler gelmeliydi. Yolspor’u daha üst liglerde görmek isterken maalesef 1. Amatöre düştü” ifadelerini kullandı.