2. Amatör Küme başladı

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşandı.

2. Amatör Küme başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2018-2019 Sezonu heyecanı başladı. 20 takımın 4 grupta mücadele ettiği ligde sezonun açılış maçında Çaydaçıra Gençlik Spor ile Elazığ Adaletspor karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesi her iki takıma çiçek takdiminde bulunuldu. 17 Şubat Pazar günü saat 09.30’da Fırat Üniversitesi Sentetik Saha’da düzenlenen törene Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Mustafa Gür, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Elazığ Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Alçık, Cezaevi Müdürü Raif Cora, Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Koran, Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç ile sporcular ve takım yöneticileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür; 2018-2019 Futbol Sezonu her iki takımımıza ve 2.Amatör Küme Liginde hayırlara vesile olsun, ayrıca sayın Başsavcımıza ve sayın Adalet komisyonu Başkanımıza da programımıza hoş geldiniz diyorum, bu güzelliği inşallah centilmence takımlar sahaya yansıtırlar, centilmence iyi bir maç olur diyerek sezon sonuna kadar Fair-Play çerçevesinde tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, ilimize hayırlı olsun diyor ve katılımcılara da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç ise; “2018-2019 sezonu 2. Amatör Küme Lig maçlarının başlaması hususunda bugün start verildi, 2.Amatör kümede mücadele edecek tüm takımlarımıza Fair-Play çerçevesinde kazasız belasız bir sezon geçirmelerini, ilimize ve Türk futbolumuza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse; “2018-2019 sezonunun bütün sporcular için ve takımlar için başarılı ve centilmence geçmesini diliyorum, inşallah başarılarla dolu bir sezon olur” ifadelerini kullandı.

Elazığ Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Alçık da; “2018-2019 2.Amatör Lig sezonunun başta kulüplerimize, yöneticilerimize, teknik heyet ve hakemlerimiz ile sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum, inşallah başarılı, sportmence bir sezon olur, inşallah buralardan yetişen başarılı sporcularımız bir üst lige yükselerek oralarda oynamalarını istiyorum” diye konuştu.

ALINAN SONUÇLAR

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi2nde 1. hafta maçlarında şu sonuçlar alındı;

17 Şubat Pazar:

Doğukentspor 1-3 Akyürekspor

Arıcak Trabzon Gençlik 2-0 Sivricespor

Çaydaçıra Gençlik 0-2 Elazığ Adaletspor

Akçakiraz Gençlik 3-2 Tayfunspor

Madenspor 0-3 Hicret Gençlikspor (Hükmen)

Şekerspor 1-0  İl Özel İdarespor

Keban Tekspor 2-1 Baskil Şafakspor

Kovancılar Esnafspor 2-1 Mornikspor